OMK

2018. április 29.
 

A TAO kötelezettség miatt MINDEN sportszervezetnek feltétlenül rendelkeznie kell érvényes kollektív versenyengedéllyel (ami az U11-es korosztályra szól!), sportolói igazolvánnyal, amit az érkezésnél le kell adni, és a verseny alatt a regisztrációnál ellenőrizni fogunk.

A versenyen résztvevő játékosoknak sport-, vagy házi-, vagy iskolaorvosi engedéllyel kell rendelkezni, amely 6 hónapnál régebbi nem lehet.

A verseny két helyszínen zajlik majd:

Etelka sori munkacsarnok (6 pályás terem)

Lila iskola (4 pályás terem)- az eredményhirdetés itt lesz!

Lebonyolítás:

Szupermini Leány Kiemelt:

A 18 csapat 6 darab három csapatos csoporton belül körmérkőzést játszik. A csoport első és második helyezettek keresztjátékot játszanak, majd a hat győztes és hat vesztes két-két hármas csoportba kerül, ahol körmérkőzést játszanak. Az újabb körmérkőzések után az első és második helyezettek keresztjátékot, majd helyosztót játszanak. Az első adag körmérkőzések harmadik helyezettjei egy hatos csoportba kerülnek, ahol körmérkőzéssel döntik el a 13-18. helyezéseket.

Szupermini Leány Alap:

A 24 csapat 8 darab három csapatos csoporton belül körmérkőzést játszik. A csoport első és második helyezettek keresztjátékot játszanak, majd a nyolc győztes és nyolc vesztes újabb keresztjátékot játszik az 1-4., 5-8., 9-12., 13-16. közé jutásért, majd újabb keresztjátékot és helyosztót. A csoportok harmadik helyezettjei keresztjátékot játszanak, majd kettő darab négy csapatos csoporton belül körmérkőzéssel döntik el a 17-20. és a 21-24. helyezéseket.

Minden mérkőzés 2 NYERT játszmáig tart 25 pontig. A döntő szett 15 pontig tart és 8-nál térfélcserére kerül sor.

A mérkőzések között maximum 15 perc bemelegítés lehetséges, amennyiben nincs csúszás az időrendben.

SPECIÁLIS SZABÁLY

kiemelt kategóriában TILOS visszajátszani a túloldalra a nyitásfogadást. Azaz, minimum két érintés kötelező kijátszania a nyitást követően a fogadó csapatnak. Ha elsőre átteszi a labdát a fogadó csapat, vége a labdamenetnek és pontot kap a nyitó csapat.

FIGYELEM! Azok a csapatok, akik csak a harmadik idősávban játszanak, először próbáljanak a helyszínre érni 11 óráig, hogy amennyiben előrébb tartana a program legyen ideje regisztrálni, majd bemelegíteni. Köszönjük!

Kérem, hogy labdát hozzatok magatokkal! (210g-os könnyített labdával játsszuk a mérkőzéseket)

Kérjük, hogy a pontos érkezéssel segítsétek a lebonyolítást!

Részletes program: 

https://www.utevolley.hu/sites/default/files/OMK_Szupermini_Le%C3%A1ny_Alap_2018.pdf

https://www.utevolley.hu/sites/default/files/OMK_Szupermini_Le%C3%A1ny_Kiemelt_2018%20%281%29.pdf