Viharos vereség Békéscsabán

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 24. - 23:00

A Viharsarokba látogattunk szerdán, az Extraliga soron következő fordulójában.
A Békescsaba kettő győzelemmel nyitotta a bajnokságot, míg mi egy vereséggel és egy győzelemmel. Tudtuk, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés, az idei bajnokságban egyik sem lesz az.

Az első szett álomszerűen kezdődött számunkra, az első három pont a mienk volt. A hazaiak ekkor szerezték első pontjaikat, de a különbseget tartottuk és már 4-el is mentek a lányok, 17-13-ra. Itt a hazaiak időt kértek, ami megakasztotta a csapatot és magukra engedték a Békescsabát, akik ezt kimeletlenül kihasználták és nemhogy a vezetést vették át, hanem szorosan ugyan, de 26-24-re a szettet is megnyerték.
A második szettben valoszínűleg az első szettben átéltek munkalkodtak a lányokban és az, hogy 7 ászt nyitottak a hazaiak. Ezek így együtt erdmenyeztek egy gyors és majdnem kiütéses szettet, 25-12.
A harmadik szettre felocsúdott a csapat, újra játékban voltak és fej fej mellett haladtak a BRSE-vel, de a végjáték itt is a hazaiaknak kedvezett és végül 25-21-re a harmadik szettet is megnyerték, így otthon tartották a három pontot.

Kántor Sándor elmondta, hogy az első szettben elkövetett hibák bosszultak meg magukat, ami miatt a második ennyire sima lett. Mire fel.tudtak állni a lányoo sajnos már késő volt, nem tudtak megújulni.

A bajnokságban a lányok masfél hét múlva lépnek ujra pályára hazai pályán, az MTK ellen.
Közben a Magyar Kupaban is megkezdik a szereplést, 29-én TFSE-hez látogatunk.

Hajrá LILÁK!!!