A Vasashoz látogatunk

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. november 08. - 13:30

Péntek este, az Extraliga 5.fordulójában a Folyondár utcába látogat a csapat. A tavalyi bajnok Vasas lesz a házigazda és reméljük egy izgalmas mérkőzést láthatnak majd a kilátogató szurkolók.

A piros- kékeknek ez a negyedik mérkőzésük lesz, egyet halasztottak és eddig kettő győzelem és egy vereség a mérlegük. A most már bajnokok ligája főtáblás csapat eddigi egy vereségét otthon szenvedte el a Békéscsabától, egy hosszú, 5 szettes mérkőzésen. Jászberényben is 5 szettre kényszerültek, de ott ők hozták el a 2 pontot, míg az MTK-t simán verték 3-0-ra.

A mieink Kaposváron nyitották a szezon, ahol sajnos az Extraliga újonc 3-1-re diadalmaskodott a mieink fölött, majd otthon a Jászberényt 3-2-re sikerült felülmúlni. Békéscsaba volt a következő állomás, majd az MTK-t láttuk vendégül. Előbbi 3-0, utóbbi 2-3-al végződött. A lányok közben a Magyar Kupában kettős győzelemmel a TFSE ellen bejutottak a legjobb nyolc közé. Időközben megérkezett a csapathoz a kanadai Sarah Chase, aki eddig válogatottbeli kötelezettségei miatt volt távol. Hogy pályára lép-e a mai mérkőzésen még nem tudni, este minden kiderül.

Ilyen előzmények után mindkettő csapat szeretne bizonyítani ezért egy jó mérkőzésre van kilátás.
Kántor Sándor vezetőedzőnk a kupamérkőzésen sok fiatalnak adott lehetőséget, akik éltek a lehetőséggel és elmondta, hogy bízik abban, hogy az utolsó mérkőzésen látott pozitívumokból most is sokat fog tudni megvalósítani a csapat. Bízik a lányokban és a mai mérkőzésen mindenki teljes erőbedobással fog küzdeni a pályán.
 

Extraliga 5.forduló:
Vasas- UTE
2019.11.08.
19:00
III. Folyondár utca 8.

Várunk minden kedves szurkolót, hogy minél lilább legyen a csarnok!

Hajrá LILÁK!!!