Vasárnap irány Balatonfüred!

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. november 06. - 17:30

Vasárnap az igencsak megerősödött Balatonfüred csapata ellen fogunk bajnoki mérkőzést játszani. A Békéscsaba elleni összecsapásba hatékonyan beszálló fiatal tehetségünkkel, Kis Dorottyával beszélgettünk az előttünk álló megmérettetésről.

U. V. Hogy látod, mit kell tennünk ahhoz, hogy megnehezítsük az ellenfél dolgát?

K. D. Mivel a Balatonfüred egy ütésben is erős csapat, véleményem szerint fontos lesz a hatékony blokkmunka. Mindemellett a nyitásokra is oda kell majd figyelni annak érdekében, hogy a rossz szervák arányát a minimálisra csökkentsük.

 

U. V. Milyen a hangulat az edzéseken, készültök a Füredből?

K. D. A hangulat remek, főleg a hétfői edzés volt különleges, aminek a végét tökfaragással fejeztük be. Ez mindenki számára kellemes meglepetés és egy nagyon jó élmény volt. Természetesen készülünk az ellenfélből, videón elemezzük a játékukat.

 

U. V. A felnőtt csapat edzései és meccsei mellett U21-es mérkőzéseket is játszol, valamint egyetemi tanulmányokat is folytatsz, hogyan tudod ezeket az elfoglaltságokat összeegyeztetni?

K. D. Nehezen, de igyekszem úgy összehangolni a röplabdázást az egyetemmel, hogy mindkét helyen megfeleljek az elvárásoknak. Az edzések keretbe foglalják a napomat, és a közte lévő időben látogatom az egyetemi órákat.

 

U. V. Mit üzennél szurkolóinknak a vasárnapi idegenbeli megmérettetés előtt? :)

K. D. Szerintem izgalmas meccsre számíthatnak, és remélem a lila erőt küldik a távolból is.

 

Szurkolunk lányaiknak!

Hajrá UTE!

 

Készítette: Kovács Lilla