Változások a rajt előtt

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. január 10. - 13:00

Másfél év után Kiss Anna visszatér a nevelőegyesületéhez Székesfehérvárra

Anna elmondta, hogy mi áll döntésének hátterében:
„Nagyon meghatározó volt az Újpestben eltöltött idő és a tavalyi szezon egyszerűen felejthetetlen marad számomra. Nagyon sok bíztatást kaptam a csapattársaimtól, edzőktől, szurkolóktól, amit nagyon köszönök. Viszont a sport mellett a tanulást sem hanyagolhatom el, ami a napi 3 óra utazás és a sok edzés miatt nagyon nehezen ment az utóbbi időben. Fehérvéron történt egy edzőváltás, ami nagyban befolyásolta a döntésemet Az is plusz volt a döntésben, hogy a fehérváriak felkerültek az NB1-be. Szeretném a régi- új csapatommal a lehető legjobb eredményt elérni és minél több meccs rutint szerezni.
Nincs kizárva annak a lehetősége, hogy pár év múlva esetleg visszatérjek Újpestre, hiszen örömmel gondolok vissza az itt eltöltött időre.”
Köszönjük Anna az elmúlt másfél éves munkádat lila-fehérben és sok sikert kívánunk Neked a jövőre!

Csapatunkat érintő másik változás, hogy Dayami Sanchez Savon is távozik. Sajnos az utóbbi időben sérülése hátráltatta a munkában, így arra a döntésre jutott a klubbal együtt, hogy változásra van szüksége.
Köszönjük Dayami, hogy csupaszív játékosként küzdöttél a csapatért az elmúlt fél évben, jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Köszönjük Lányok!
Hajrá Lilák!!!