Tovább bővül az edzői stáb

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. augusztus 04. - 13:00

Újabb fiatal, ambíciózus edző csatlakozott a csapathoz. Ismerjétek meg Oláh Leventét, aki határozott célokkal érkezett.

UV: Mesélj kicsit magadról, mit lehet tudni rólad, hogy kerültél közel a röplabdához?
OL: A röplabdát középiskolás éveim végén kezdtem, az edzősködéssel a TF-es tanulmányaim alatt ismerkedtem meg közelebbről, ahol a Horváth András vezette KRA serdülő csapatnál lettem segédedző.
Ezúttal is nagyon örültem a megkeresésének és megtiszteltetésnek tartom hogy ismét az általa vezetett csapatnál dolgozhatok.

UV: Milyen korosztállyal foglalkoztál eddig?
OL: Az UTE előtt dolgoztam a Fatum Nyíregyházánál és a TFSE-nél mint statisztikus, Bolognában egy kisebb klubnál utánpótlás és felnőtt csapatokkal, illetve jelenleg is van egy serdülő lány csapatom Dunakeszin.

UV: Miért döntöttél a váltás mellett es miért az Újpest?
OL: Igazából könnyű döntés volt elkötelezni magamat az UTE-hoz, talán ez volt az első alkalom hogy konkrét elképzelésem volt arról hogy mire számíthatok majd a klubnál és hogy tudom hogy én ebben részt akarok venni. Szeretem ha van konkrét cél amiért küzdeni kell, ez a másik fő ok amiért az UTE-hoz szerződtem, hogy ismét Extraligás csapatnál dolgozhatok.

UV: Mi lesz a szereped?
OL: A felnőtt csapatnál Valics György másodedző mellett én is másodedző leszek és az utánpótlás csapatok felkészítésében is segédkezek majd. Ezeket majd össze kell egyeztetnem a dunakeszi csapatom edzéseivel is.

UV: Milyen célokkal vágsz neki az új idénynek?
OL: A csapat által kitűzött célok elérése mellett személyes célként szeretném a statisztikusként eltöltött évek alatt megszerzett tapasztalatokat átültetni az edzősködésbe.

UV: Eddig hogy tetszik az újpesti légkör?
OL: A nyári leállás előtti edzések alapján nagyon pozitív eddig a benyomásom mind a stábtagokról, mind a játékosokról. Hallottam már korábban is az UTE-sektől hogy a klub és a szakosztály is egy nagy családként működik, és ez eddigi tapasztalatom szerint tényleg így van. Minden egyes alkalommal jó érzés lemenni az új Szilágyi úti csarnokba edzést tartani, remélem hogy ez így is marad és a mérkőzések is hasonlót fognak jelenteni nekünk és a szurkolóknak is.