A szombathelyi Haladás érkezik péntek este

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. november 22. - 12:00

A női Extraliga következő fordulójában csapatunk a jelenleg sereghajtó, de csak 1 ponttal mögöttünk lévő Hungast- Haladás csapatát fogadja a Szilágyi úton. Mondhatni kötelező győzelmet  vár mindenki a csapattól, ami természetesen nem azt jelenti, hogy nem kellő tisztelettel mennek fel a lányok a pályára.

A két csapat között elég sok a hasonlóság az idei szezonban, így egy izgalmas, parázs mérkőzésre számítunk, Mindkettő csapatnak nagyon kellene a győzelem, természetesen mi a lila- fehér pontszerzéssel lennénk csak elégedettek.
A szombathelyiek, akár csak mi, 1 győzelemmel és 5 vereséggel várja a péntek esti összecsapást. Mondhatni rangadó lesz a Szilágyi úton, igaz, most alsóházi. A vendégek az MTK csapatát tudták 5 szettben felülmúlni eddig, mi a Jászberényt tudtuk szintén 5 játszmában megverni.
Amennyiben nem szeretnénk az élmezőnytől nagyon leszakadni, úgy ma mindenképpen győznie kell a csapatnak, Kántor Sándor vezetőedző elmondta, hogy ha úgy tudnak felállni, ahogy tervezi, mindenki teljesen oda tud koncentrálni fejben és játszák a játékot, akkor minden egyben van, hogy itthon tartsuk a 3 pontot.

Kemény lesz az év vége a csapat számára. December közepéig még 3 bajnoki mérkőzés, negyeddöntő a Magyar Kupában a BRSE csapata ellen, pályára lépnek a lányok a Challenge Kupában is, ráadásul kb 6000 km-t utaznak majd a visszavágón, szóval kell a siker, a kitartás a lelkesedés.
A szurkolókon nem fog múlni, ők mindig és mindenhola  csapattal vannak!

Extraliga
UTE- Hungast- Haladás
Szilágyi utca
2019.11.22.
18:00

Gyerünk Lányok!
Hajrá LILÁK!