Szerbiából érkezett új centerünk

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 16. - 19:15

Danijela Nikic szerződésére a bajnoki rajt előtt pár nappal került pont, így a kaposvári mérkőzésen már pályára is lépett, 10 ponttal segítve a csapatot.
És hogy miért volt még érdekesebb az első mérkőzés? A beszélgetésből kiderül:

UV: Mondanál pár szót magadról, mióta röplabdázol, hogy alakult a karriered?
DN: Későn kezdtem röplabdázni, 18 évesen. Emlékszem, hogy senki nem akart velem dolgozni, de kitartó voltam és nem adtam fel, így kemény munkával sikerült elérnem, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Érdekesség, hogy az első edző, aki lehetőséget adott nekem és potenciált látott bennem, az pont a Kaposvár jelenlegi edzője, Sasa Nedeljkovic.
Pályafutásom során játszottam Görögországban, Lengyelországban, Spanyolországban 2 szezont, Ausztiában és Kazaksztánban szintén 2 szezont.

UV: Hogy érzed magad Budapesten?
DN: Már korábban is jártam Budapesten, így tudom, hogy ez egy csodálatos város. Amint lesz időm körbejárom és felfedezem a várost.

UV: Mik a benyomásaid az első meccs után, könnyű volt így, ilyen gyorsan megtalálni a közös hangot a csapattal?
DN: A lányok nagyon kedvesen fogadtak. Hogy egyből egy mérkőzésen is bemutatkozhattam kicsit nehezebb volt, mert még nem ismerjük egymást, de az edzéseken, mérkőzéseken ez ki fog alakulni.
Nem örültem természetesen a vereségnek, győzelmet vártam, de még sok munka és sok mérkőzés van még előttünk.

UV: Mik a terveid a jövőre nézve?
DN: Sok tervem és célom van a jövőre nézve, de a tapasztalataim alapján nem szívesen beszélek már róluk, inkább akkor, ha sikerült őket elérnem, remélem megértesz! J
UV: Természetesen, köszönöm, sok sikert!

Hajrá LILÁK!