Szavazz röplabda csapatunk legjobb játékosára!

Szerző: 
admin
Datum: 
2019. január 11. - 08:15

Most szombattól, január 12-től minden hazai mérkőzésre egy nyereményjátékot hirdet szurkolóinknak röplabda csapatunk vezetősége, amelyen minden, a mérkőzésre érvényes jeggyel és bérlettel érkező részt vesz.

A játék leírása a következő:
A belépő hátoldalára írja fel mindenki a saját és annak a játékosnak a nevét, aki szerinte aznap a legjobban játszott, majd a jegyet dobja a recepción elhelyezett lila dobozba. A bérletesek a belépésnél kapnak egy „cetlit”, amire szintén a fentebb említett két nevet kell ráírni. A szurkolók által legtöbb szavazatot kapó röplabdás viselheti a „legjobb játékos” címet.

Azok között, akik a meccs legjobbjára szavaztak, kisorsolunk egy szerencsést, akiről – a következő hazai összecsapás előtt – a legtöbb szavazatot kapó játékosunkkal készítünk egy közös képet, amit aztán bekeretezve, egy későbbi időpontban fog megkapni szakosztályvezetőnktől. Nyerteseket a mérkőzést követő munkanapon sorsoljuk és hirdetjük ki facebook oldalunkon, majd ezt követően vesszük fel vele a kapcsolatot a részletekért.

De nem csak ezért érdemes minden hazai mérkőzésre kilátogatni és szavazni, hanem azért is, mert a szezon végén mindenki, aki egyszer vagy több alkalommal bedobta a nevét a dobozba, részt vesz egy végső sorsoláson, ahol a fődíj egy csapat által viselt és aláírt mez. Ezen azok is részt vesznek, akik egyszer sem találták el a mérkőzés legjobbját, de érvényes szavazatukat a találkozó után bedobták az erre felállított dobozba. Egy szavazó minden hazai találkozón leadott voksa bekerül a bajnokság végi „nagy közös kalapba”, így az is előfordulhat, hogy egy személy többször szerepel majd a sorsoláson, így megtöbbszörözve az esélyét a végső nyereményre.

Legyünk minél többen a hazai mérkőzéseken, és szurkoljuk ki együtt a győzelmeket!

HAJRÁ UTE!