Sima győzelem Jászberényben

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. december 08. - 14:30

Megmutatták a lányok, hogy így is lehet és tudnak is röplabdázni! 

Az idei első találkozásunk után, amikor is hazai pályán csak 5 szettben sikerült legyőzni a jászságiakat, tartottunk tőle, hogy ugyanolyan kemény csatára kényszerítenek minket a hazaiak most is.
De ez nem így történt, végig irányítva a meccset, a lányok magabiztosan és jó játékkal tudtak nyerni, úgy, hogy ezen a meccsen nem fenyegette a csapatot a vereség. Mind a három játszmában végig irányítva, tudatosan, fegyelmezetten játszott a csapat és tényleg sak felvillanásnyi esélyt hagytak a vendéglátóknak, akik nem erre számítottak. Az első szettben 7-7-ig tartották magukat, de onnantól kezdve nem volt megállás, csak felvillanásaik voltak a jászságiaknak.

A mieink keveset hibázva, lelkesen, csapatként tudtak együtt játszani, ami meghozta ezt a sikert. 
szberény VT- UTE: 0-3 (20-, 13-, 16-)

Kántor Sándor így értékelte a mérkőzést:
"Százszázalékosan sikerült betartanunk a taktikát. Nem is emlékszem például, hogy legutóbb mikor volt ilyen kevés nyitásrontásunk, ezenkívül blokkban és mezőnyben is azt hozta a csapatom, amit várok. A Challenge Kupa-szereplésünk azért is hasznos, mert láthatjuk, milyen például az orosz bajnokság színvonala. S ha visszatérünk a valamivel alacsonyabb szinten lévő Extraligába, a nemzetközi kupában mutatott teljesítményünket kell fenntartanunk." 

A következő 2 hétben még kétszer játszunk a Békéscsabával, magyar kupa és bajnoki forduló és 18-án a Challenge kupa visszavágója vár még a lányokra.

 

Gratulálunk!

Hajrá LILÁK!