Pontszerzés Nyíregyházán

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. február 26. - 17:00

Hétfő este, a Női Extraliga egyetlen fordulójában, csapatunk Nyíregyházára látogatott, a kupagyőztes Fatum Nyíregyháza otthonába.
Az előzmények nem a lila-fehéreknek kedveztek, ebben a szezonban nem sikerült még nyerni a nyírségiek ellen.

 

Ezen előzmények után a lányok odatették magukat és meglepték a hazaikat.
Az első szettben szinte végig vezettek, ennek ellenére a végét mégis a hazaiak húzták be, de ez nem törte le a csapatot, mert a második szettet, szoros csatában megnyerték. A harmadik szettben is fej- fej mellett haladt a két csapat, aminek a vége megint a Fatumnak jött ki jobban. A negyedik szettben volt hogy csapatunk, 6 pontos hátrányban is volt, de nem ültek le a lányok, harcoltak, küzdöttek és ismét kiegyenlítettek. A döntő, ötödik szettben a Nyíregyháza tudott jobban koncentrálni és így szoros csatában, 3-2-re megnyerték a mérközést, így a lányok egy ponttal utazhattak haza.
Szomorúságra semmi ok, látszott a lányokon, hogy tudatosan és végig koncentráltan játszottak.

Kántor Sándor edző a mérkőzés után elmondta, hogy gratulált csapatának és látja már azt a fejlődést, amiért az egész szezonban dolgoztak és dolgoznak, kezd beérni munkájuk gyümölcse. A csapat egyre jobban összeáll, kezd megtérülni a tudatos, szisztematikus munka, melyet elvégeztek a lányok.

 

Az Extraliga alapszakaszának utolsó fordulójában, szombaton a Jászberény csapatát fogadjuk a Megyeri úton! Várunk mindenkit szeretettel!

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá UTE!