Petra Kojdova: Szeretnénk megmutatni mire vagyunk képesek

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. február 08. - 10:00

Kettő nagyon fontos mérkőzés vár a lányokra a következő másfél hétben.
Cseh ütőnkkel, Petra Kojdovával beszélgettünk:

UTEVolley: Hogy látod az Extraliga első két szakaszát, a csapatot, a mèrkőzéseket?Következik a harmadik kör, ahol eldől ki kerül be a legjobb négybe.
Petra Kojdova: Nem jól indultunk, elveszítettünk néhány pontot a bajnokság elején, ami most nagyon hiányzik. Úgy érzem összeértünk mint csapat és a következő szakaszban meg tudjuk mutatni az ellenfeleknek, a szurkolóinknak és magunknak is, hogy mire vagyunk igazán képesek. Az ötödik hely nem túl jó, de még mindig megvan az esélyünk. Hiszem, hogy a rájátszás még elérhető számunkra.

UV: Nagyon fontos mérkőzés következik vasárnap délután. Az utolsó 2 mérkőzésen sikerült legyőzni a Békéscsabát. Ez vajon sikerül harmadszorra is?
PK: Igen, kétszer nyertünk, de azóta mind a kettő csapat kicserélődött, szóval a nulláról indulunk, úgy gondolom. Nagyon keményen edzettünk a héten és készen állunk. Mindenki tudja, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés, erre koncentrálunk és a maximumot fogjuk kihozni magunkból.

UV: 13-án Magyar Kupa bronz mérkőzés. Milyen érzésekkel készültök?
PK: Nagyon közel voltunk a döntőhöz, de nem sikerült, emiatt még mindig csalódott vagyok. Ezért hatalmas motiváció van bennünk, hogy megnyerjük a kisdöntőt. Izgatottan várom a mérkőzést, mert egy kupa mérkőzésnek mindig különleges hangulata van.

Köszönjük!
Hajrá LILÁK!