Petra Kojdova a csapatkapitány

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. szeptember 17. - 19:15

Petra Kojdova, cseh ütőnk, a második szezonját kezdte meg idén lila- fehérben!
A mindig szorgalmas, szerény, a csapatért és a klubért küzdeni tudó Petra lett idén, a szinte teljesen újjá alakult csapat kapitánya.
Erről és az eddigi 1.5 hónapról kérdeztük.

UV: Először is gratulálok a csapatkapitányi kinevezéshez. Milyen érzés?
PK: Köszönöm. Nagy megtiszteltetés, hogy bíznak bennem. Új motivációt adott, hogy jobb játékos és még jobb csapatjátékos legyek. Hogy a csapat hogy fogadta? Szerintem jól ;-)

UV: Az elmúlt 1.5 hónap sok edzessel, sok munkával telt. Hogy vagytok?
PK: Igen, kemény és sok munka van mögöttünk, kicsit fáradtak is vagyunk, de megéri. Látom, hogy minden egyes edzéssel erősebbek es jobbak leszünk. A felkészülési mérkőzések megmutatták, hogy miben kell még fejlődnünk és hogy még sokat kell dolgoznunk, de tudom, hogy szorgalommal és a jó hangulattal, ami az edzéseken tapasztalható, ezt is megcsináljuk.

UV: Milyen most ez a hangulat a csapatban?
PK: Be kell vallanom, kellemesen csalódtam. Ugye szinte teljesen új a csapat, beleértve az edzőt, masszőrt, fizioterapeutát és mégis minden működik így egyben. Mindenki segitőkész és a maximumot nyújtja, szóval jó úton járunk.

UV: Várjátok már a bajnoki rajtot?
PK: Természetesen. Nagyon hosszú volt a szünet és várjuk, hogy újra pályára léphessünk és élvezhessük a hangulatot és az erőt, amit kapunk a szurkolóktól.

Még egyszer gratulálunk!
Hajrá Lilák!