Petra Kojdová hosszabbított

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. július 01. - 20:15

Petra Kojdová, cseh kiváloságunk, továbbra is minket erősít!
Az elmúlt időszakról, az első itt töltött csonka szezonjáról és az új célokról beszélgettünk:

UV: Hogy vagy? Hogy telt ez a 3 hónap, miután felfüggesztették a bajnokságot?
Petra: Köszönöm, jól vagyok. Az elmúlt 3 hónapot a családommal töltöttem és amint enyhült a virus, sok barátommal is tudtam találkozni. Sokat sportoltam, olyan sportokat is, amiket a szezon alatt nem űzhetek.

UV: Mit gondolsz az elmúlt szezonról, milyen tapasztalatokat gyűjtöttél?
Petra: Nehéz év volt a számunkra, sok serülessel, ami rányomta a bélyegét a játékunkra. Sokan távoztak is. Úgy érzem megvolt a lehetőségünk, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat, de sajnos nem úgy jött ki a lépés. Mindenkinek voltak jó periódusai, de együtt nem találtuk a ritmust.

UV: Örülünk, hogy a következő szezonban is minket erősítesz. Miért döntöttél az Újpest mellett?
Petra: Mert boldog vagyok itt. A város csodaszép és mindig kívancsi vagyok mi újat nyújt nekem. A szurkolók szeretete, szenvedélye sok energiát ad, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és a klubvezetéssel is nagyon jó a kapcsolat. Jól érzem itt magam és örülök, hogy továbbra is az UTE család tagja lehetek.

UV: Mikor jössz vissza Magyarországra?
Petra: Még nem tudom. Jelenleg a klub által kapott edzésmunkát végzem, vagy edzőteremben edzek. Próbalom teljesen kihasználni ezt az időszakot.

UV: Mik a célok a következő szezonra, az új csapattal?
Petra: Minden évben az a célom, hogy éremért játszhassunk, idén sincs ez másként. Nagyon kíváncsian várom, mit fogunk tudni elérni.

Bizunk benne, hogy ez az idény teljes lesz és eléred/ eléritek a céljaitokat!
Hajrá Lilák!