Petőváry Panni is hosszabbított

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. július 15. - 19:45

Nagy örömünkre Petőváry Panni a 2021/22-es szezonban is minket fog erősíteni. 

Megkérdeztük Pannit, hogy hogyan is töltötte el a nyári hónapokat, illetve azt is megtudtuk, hogy milyen céljai vannak a következő szezont illetően.

U. V. Miért döntöttél a hosszabbítás mellett az UTE csapatában?

P. P. Az előző szezonban megtapasztalhattam, hogy remek az összhang a csapatban mind a játékosok, mind a stábtagok között, könnyű volt együtt dolgozni mindenkivel. Mindemellett teljes mértékben azonosulni tudok a klub koncepciójával és célkitűzéseivel, örültem a megkeresésnek a hosszabbítással kapcsolatban, ezáltal nem volt nehéz meghozni a döntést.

U. V. Tudtál lazítani picit a nyár folyamán?

P. P. A bajnokság után szerencsére bőven volt idő feltöltődni. Szeretek hazamenni a családomhoz Leányfalura. A nyáron Egyiptomban is nyaraltam, ami egy felejthetetlen élmény marad a számomra.

U. V. Hogyan tartod formában magad a nyári hónapok alatt?

P. P. Június elejétől Szerbiában töltöttem a nyarat, ahol a mindennapos edzés mellett aktív pihenésre is volt idő a hegyekben.

U. V. Milyen célokat tűznél ki egyénileg és csapat szinten a következő szezonra?

P. P. Maximálisan szeretném segíteni a csapatot a játékommal annak érdekében, hogy ott legyünk a legjobb együttesek között. Egyénileg pedig minél többet szeretnék fejlődni, mert azt mindig van hova. :)  

Nagyon remélem, hogy ebben az évben már zökkenőmentesen ki tudnak járni a szurkolók a meccseinkre, és buzdítani minket, mert mindig elképesztő érzés a szimpatizánsaink által teremtett fantasztikus hangulatban játszani.

Készítette: Kovács Lilla