Olaszországból érkezett legfrissebb igazolása röplabda csapatunknak!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. augusztus 29. - 10:30

Két hete már bejelentettük első légiósunkat, így itt az idő, hogy felfedjük a következő játékosunk nevét is, aki nem más, mint az amerikai állampolgárságú, 1995-ös születésű Naya Crittenden.

Ütőnk a 2016/2017-es bajnokságban az olasz VolAlto Caserta csapatát erősített, majd a bajnokság vége után visszatért az egyetemre, hogy megszerezze a diplomáját. Ezt megelőzően két évig (2014/15, 2015/2016) az Oregon-i Egyetem játékosa volt, majd Illinois-ba tette át a székhelyét egy szezon erejéig. Innen igazolt Olaszországba.

Legfrissebb igazolásunknak nem lesz ismeretlen Budapest, hiszen ….. de erről beszéljen ő maga: „Nagy lehetőség lesz számomra, hogy ismét a tengerentúlon röplabdázhatok, emiatt is nagyon izgatott vagyok. Az utolsó szezonomat Olaszországban, a VolAlto Caserta-nál játszottam 2017-ben, majd a bajnokság befejezése után visszatértem az egyetemre, hogy befejezzem az iskolát és megkapjam a diplomámat. Már akkor tudtam, hogy vissza akarok térni a röplabdához, és boldog vagyok, hogy ilyen hamar lehetőségem nyílik újra Európában játszani. A bátyám és az unokahúgom már évek óta Budapesten él, így ez még nagyobb lökést adhat a karrieremben, hogy ugyanabban a városban fogok pályára lépni, ahol a családtagjaim laknak. A következő szezontól azt várom, hogy az edzésen gyakoroltakat minél hatékonyabban és eredményesebben ki tudjuk adni magunkból a mérkőzéseken, játszunk keményen, és persze, hogy minél többször nyerjünk!

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!