Nyíregyháza a következő állomás

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. november 13. - 15:00

A bajnokság következő fordulójában Nyíregyházára látogat a csapat csütörtökön.

Ahhoz a Nyíregyházához, aki jelenleg 4 mérkőzést játszott eddig és így is vezeti a tabellát. Igaz, a tabella végén található ellenfelekkel találkozott eddig, kivéve az újonc, remeklő Kaposvárt.

A mieink egy elég rapszodikus bajnoki és kupa rajton vannak túl. Öt mérkőzésből eddig 3 pontot szereztek és egy győzelemmel és négy vereséggel állnak a tabella ötödik helyén. Igen, még nagyon a bajnokság elején vagyunk és van még idő javítani, de lehet, hogy az elhullajtott pontok még hiányozni fognak.

Múlt héten megérkezett a kanadai ütőnk, aki eddig hazája válogatottjával volt, de a Vasas ellen már pályára lépett és Kántor Sándor elmondása alapján az alapjátékunkat, amin még kell dolgozni, sokat erősített Sarah.
Legutóbb a Folyondár utcában járt a csapat, ahol ránézésre, simán 3-0-ra kikapott, de nem volt ez ilyen sima. Vezetőedzőnk is és a szurkolók is elégedettek voltak a csapattal, mert látszott rajtuk, hogy hajtanak, küzdenek, nem adják fel a mérkőzést.

Az előző kör óta a csapat természetesen azon dolgozik, hogy az egyre csökkenő hibákat, tovább javítsa és próbálja minimalizálni, amiben szintén nagyot léptek előre az utolsó mérkőzésen. Ami pedig eddig is erőssége volt a csapatnak, azt tovább erősítsék.

Bízunk abban, hogy csütörtök kora este is egy izgalmas, jó mérkőzést láthatunk majd a lányoktól!

2019.11.14.
18:00
Nyíregyháza, continental Aréna

Hajrá Lilák!