Nincs megállás jön az Extraliga következő fordulója

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. december 06. - 14:30

Szerdán Challenge kupa mérkőzés, szombaton ismét Extraliga összecsapás. Jászberénybe látogat a csapat, ahol előttünk már sok csapat megizzadt idén a pontszerzésért. Jelenleg nincs már könnyű mérkőzés az Extraligában, mindegyiken maxinélisan kell koncentrálni, mert egy kis kihagyás is megbosszulhatja magát.

A Jászberény csapata jelenleg a hetedik helyen áll, de csak 1 ponttal van az ötödik hely mögött, ahol mi vagyunk. Amennyiben nem szeretnénk nagyon leszakadni az élmezőnytől, úgy mindenképpen győzni kell a Jászságban, ami nem lesz egyszerű. 
Idén másodszorra csap össze a két csapat. Első meccsünket október közepén játszottuk, amikor is felavattuk az új röplabdacsarnokunkat. Már azon a mérkőzésen is látszott, hogy a JRK is sok borsot tud törni riválisai orra alá, pl azzal, hogy az első szettet megnyeri, majd 2-1-re is tud idegenben vezetni. Amit szerencsére akkor a lányaink megoldottak, mert végül 5 szettes mérkőzésen ugyan, de sikerült a győzelem 3-2-re.
Azóta eltel szűk kettő hónap, mindkét oldalon sok munkát végeztek a csapatok és sok mérkőzés van már bennük, így talán most fog igazán megmutatkozni, hogy hol is tart a két csapat.

Kántor Sándor számára csak a győzelem elfogadható csapatától és ígérte, hogy ezért mindent meg is tesznek majd a lányok a pályán. Remélhetőleg sikerült a szerdai mérkőzés óta regenerálódniuk és frissen, sikerre éhesen lépnak holnap pályára a jászberényi csarnokban!

2019.12.07.
Jászberényi Röplabda Klub- UTE
19:00
Jászberény, Bercsényi út 11.

Gyerünk Lányok, HAJRÁ LILÁK!!!