Negyedik helyen végzett a felnőtt csapat

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. április 29. - 00:00

A pénteki parádés idegenbeli győzelem után, ahol a lányok felélesztették a reményeket, a negyedik mérkőzés következett a Megyeri úton. A Békéscsaba 2-1-es előnnyel érkezett a Tungsram csarnokba.

 Az első szett parádésra sikeredett. Mindkettő csapat játszott, szép megoldásokat láthatott a telt házas Tungsram csarnok. A végjátékban a BRSE-nek voltak szettlabdái, melyet a lányok folyamatosan ki tudtak védeni. Sajnos amikor nekik lett volna lehetőségük szettlabdához jutni, megremegtek a kezek és ismét jöttek a hibák. A szett végül maratonira sikeredett, melyet a BRSE bírt jobban és 32-30-ra nyerte az első játszmát.

Sajnos ez nagyon sokat kivett csapatunkból, a lélektani előny a vendégeknél volt. A második szettnek viszonylag gyprsan vége lett, elég nagy különbséggel. 25-13-al hagyott minket állva a vendég csapat. Semmi nem jött össze a lányoknak, jöttek a hibák, amiket a Csaba kíméletlenül kihasznált.

A harmadik szettben már azt a csapatot láthattuk a pályán, amelyiket az első játékban. Ismét szoros szettnek ígérkezett, de aztán mégsem lett olyan kiélezett. 12-18-ra elhúztaka vendégek, ami után csak futott a csapat. Behozni nem tutdták a hátrányt, csak szépíteni volt már csak energia.
A végeredmény 20-25.
Ezzel a mérkőzést 3-0-ra nyerte a békéscsbai együttes. A bronzéremért folyó párharc összesítése így 3-1 a viharsarkiaknak, így az ő nyakukba került a bronzérem.

Köszönjük szurkolóinkak, hogy ilyen szép számban kilátogattak a mérkőzésre, hogy végig úzték, hajtották a csapatot és hogy egész évben a csapat mellett állnak.

Női Extraliga, bronzmérkőzés, 4.meccs
UTE- Swietelsky- BRSE: 0-3

Gratulálunk! Hajrá LILÁK!