Nagy Viktória is hosszabbított

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. június 19. - 08:15
Nagy Viktória három éve érkezett Újpestre és sikerült megállapodnunk vele a folytatásról, igy reméljük további sok szép évet tölt még el lila- fehérben.
 

 
VC: A negyedik évedet kezded majd meg lila feherben, ezek szerint jol erzed magad Újpesten és megtalaltad a szamitasaidat?
NV: Igen úgy érzem megtaláltam a számításaimat. Évről évre erősödik a csapat a stáb, mind azért mert a magyar röplabda is nagymértékben felfelé ível.
 
VC: Hogyan ertékeled az elmúlt szezont, a negyedik helyezést?
NV: A vezetőedzőnk személyével egy más röplabdával ismerkedhettünk meg, illetve minden klubb nagyon beerősített. Szerintem mindenki a dobogó valamely fokára vágyott kevesen múlt, hogy lecsúsztunk. Úgy gondolom, hogyha hamarabb kezdünk el csapatként működni, érmes helyezést is elérhettünk volna.
 
VC: Milyen célokkal vágsz neki a következő szezonnak?
NV: Szerintem még kiélezetebb mérkőzések várnak ránk, még erősebb és nagyobb nevek ellen. A újonnal feljutó csapatok is biztosan mindent beleadva fognak küzdeni. 
 
VC: Sokszor láthatunk az utánpotlás csapatok mellett. Edzői pályára készülsz, az aktív versenyzés után?
NV: Igen az eddigi évek során edzőként is tevékenykedtem az U10-es csapatok mellett, sok örömet okoznak, de a következő szezonba sajnos kevesebb időm lesz, de természetesen ha szükség  van rám mellettük  leszek.
 
Köszönjük!
Hajrá LILÁK!