"Mindent megteszünk, hogy győzelemmel kezdjünk"

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 08. - 16:15

Bagyinka Fanni második szezonját kezdi lila-fehérben. A csapat átalakulásáról, a felkészülésről és a rajtról beszélgettünk:

 

UTE Volley:: A héten bajnoki rajt, hogy érzed, kész van a csapat?

Bagyinka Fanni: Véleményem szerint jól állunk a munkával, bár nyilván mindig van mit csinálni, nincs ez máshogy most, a rajt előtt sem.

UV: Sok volt a távozó, érkező játékos, sikerült ennyi idő alatt csapattá kovácsolódnotok?
BF: Sajnos még mindig van olyan, aki nem érkezett meg a csapathoz (Sarah Chase, válogatott kötelezettségek- UV.), de a többiekkel úgy érzem, hogy csapaton belül és kívül is megtaláltuk a közös hangot és sikerül jól együtt dolgoznunk.

UV: Mostanában egyre több volt az edzőmérkőzés, torna a felkészülésben. Nehezebben indult be a gépezet, de aztán jöttek a sikeres és kevésbé sikeres mérkőzések. Milyen volt belülről?
BF: Jászberényben még görcsösen, mondhatni kicsit fáradtabban játszottunk, az előző szezon vége óta az első mérkőzések voltak, de aztán Szlovéniában már felszabadultabban tudtunk játszani, élveztük a játékot. Az edzéseken pedig már a meccseken tapasztalt gyengeségekkel és erősségekkel tudunk többet foglalkozni és a mérkőzéseken is rendre többet tudunk megvalósítani a gyakoroltakból.

UV: Szombaton Kaposvárra látogat a csapat, az Extraliga újoncához, mire számítotok?
BF: Először is, nagyon várjuk már a tétmérkőzéseket. Úgy gondolom, hogy egy újpnc extraligás csapat teljes erőedobással fogja kezdeni a szezont, így nagyon lelkesek és harciasak lesznek. Nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy győzelemmel kezdjük a szezont.

Sok sikert a szezonra!
Hajrá LILÁK! :)