LIGÁRT ANNA GŐZERŐVEL DOLGOZIK A VISSZATÉRÉSEN

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2022. április 07. - 20:30

Anna novemberben, egy ifi fordulón sérült meg, ahol egy ütésből történő rossz leérkezést követően térdsérülést szenvedett. Ezután tehetséges átlónkat megműtötték. Ifjú kiválóságunk az operáció előtti időszakhoz hasonlóan a műtét után is folytatta a rehabilitációt klubunk gyógytornászával Újvári-Rajnay Katával. A közös munka remekül halad, mivel válogatott játékosunk nagyon szorgalmasan és kitartóan követi szakemberünk instrukcióit.

U. V. A rehabilitációs során milyen gyakorlatokat kellett végezned?

L. A. A rehabilitáció alatt most azon dolgozunk Katával, hogy a térdem visszanyerje a teljes mozgástartományát. Ezenkívül comb és farizom erősítő feladatokat is végzek.

U. V.  Lelkileg, hogy élted meg ezt az időszakot?

L. A. Nagyon hiányzik a röplabda, az visel meg a legjobban, hogy nem meccsezhetek. Bár ez nem egy könnyű időszak számomra, szerencsére a barátaim és a családom mindenben támogatnak és segítenek, így amikor éppen nehezebben élem meg lelkileg ezt a helyzetet, belőlük merítek erőt.

U. V. Hogyan veszed a gimnázium által diktált kihívásokat az aktív gyógytornázás mellett?

L. A. A sérülés miatt a legtöbb hétvégém szabad, ezért több időm van készülni az iskolai feladatokra. Mivel év végén egy töri vizsga és egy informatika érettségi is vár rám, próbálok minél jobban felkészülni ezekre a megmérettetésekre.

 

Sok sikert kívánunk Annának a továbbiakban, és reméljük a legközelebbi interjút már a pálya széléről készíthetjük vele egy mérkőzést követően! :)

 

Készítette: Kovács Lilla