Ligárt Annát üdvözölhetjük az Újpest csapatában

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. szeptember 02. - 20:30

A Gödöllőről érkező U17-es válogatott átlóra klubunk vezetése elsősorban az utánpótlás korosztályokban számít majd, ám a többi utánpótláskorú játékosunkhoz hasonlóan, reméljük Annát is minél többször láthatjuk a felnőtt csapatunkban játszani. Az ifjú kiválóság remek teljesítményét mi sem mutatja jobban, mint hogy a fiatal átló a felnőtt csapattal kezdte meg az alapozást.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy Anna miért váltott klubot, vagy szeretnétek megtudni, hogy a fiatal tehetség 6-7 év múlva, hogyan képzeli el magát a röplabdás karrierjében, akkor érdemes elolvasnotok az Annával készült friss interjúnkat.

U. V. Minek a hatására döntöttél a klubváltás mellett?

L. A. Az egyéni fejlődés lebegett a szemem előtt, és itt, az UTE csapatában úgy gondolom minden adott, hogy egy jobb játékos lehessek.

U. V. Melyek azok az erősségeid, amelyeket a saját posztodon kamatoztatni tudsz?

L. A. Balkezes kettes ütőként az ütéseimmel meg tudom lepni az ellenfelet, valamint mindig próbálom a reménytelennek tűnő helyzetekből is kihozni a legtöbbet.

U. V. Az UTE csapatában milyen célkitűzésekkel vágsz neki a 2021/22-es szezonnak?

L. A. Mindenképpen szeretnék az U19 és U21-es csapattal a hatos döntőbe jutni, és ott minél előkelőbb helyezést elérni. Játékosként pedig mind erőnlétileg, mind technikailag jelentősen fejlődni.

U. V. Hogy érzed magad a csapatban? Milyen a hangulat az öltözőben?

L. A. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a felnőtt csapattal alapozhatok. Már az első edzés óta mindenki nagyon befogadó és kedves velem, így az első pillanattól kezdve nagyon élvezem a lányokkal együtt töltött időt. Különösen a csapatprogramokat, amelyek mindig új élményekkel gazdagítanak.

U. V. Hogy tudod megteremteni gimnazistaként az egyensúlyt a tanulás és az edzések között?

L. A. Igyekszem a szabadidőmet optimálisan beosztani, a lyukas órákat, illetve a suli és edzés közötti időt tanulásra fordítani.

U. V. Mit gondolsz 6 -7 év múlva, ha ugyanígy beszélgetnénk, hol tartana Ligárt Anna a röplabdás karrierjében?

L. A. Szeretném, ha egy mentálisan és fizikálisan erős, tapasztalt játékosként az élmezőnyben röplabdázna.

 

Sok sikert kívánunk Annának, és reméljük, hogy minél hamarabb sikerül neki beilleszkedni a lila-fehér családba.

Hajrá Lilák!

 

Készítette: Kovács Lilla