A kupagyőztestől jött röplabda csapatunk utolsó igazolása!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. szeptember 11. - 08:15

„Úgy szép az élet, ha zajlik” … tartja a közismert mondás, és bár együttesünk már a felkészülés utolsó hónapjába lépett, a csapat csak most vált véglegessé, hiszen négy év után váltott klubot legfrissebb igazolásunk, a venezuelai Nelmaira Valdez, akit a kupagyőztes Nyíregyházától sikerült a Megyeri útra „csábítani”.

Valdez 2014-ben mutatkozott be a nyírségieknél, majd rövid időn belül a csapat egyik – ha nem – a legmeghatározóbb játékosa lett. Ezt mi is tudjuk bizonyítani, hiszen játékával nem egyszer tört borsot az orrunk alá. Ha lehet ilyen mondani, a tavalyi év volt a vízválasztó a Nyíregyháza életében, hiszen hosszú idő után két döntőt is játszottak …. mindkettőt a BRSE ellen.

A kupában egy igen izgalmas mérkőzést követően, a szezonban másodikként győzték le 3:2-re ellenfelünket (mi voltunk az elsők, akik hosszú idő után elvették a „Csabaiak” veretlenségét” – szerk.), majd a bajnoki döntőbe – a mi legyőzésünkkel jutott be a csapat – már nem sikerült a bravúr, és a BRSE nyert, így egy ezüstéremmel vigasztalódhattak.

A korábbi időszakot tekintve sem lehet oka a panaszra ütőnknek, hiszen 2013-ban és 2014-ben is bajnoki címet nyert hazájában.

Idegenlégiósunk így nyilatkozott honlapunknak a klubváltásról: „Nagyon izgatott vagyok, hogy az UTE-ban játszhatok, és – akárcsak az előző csapatomban – itt is szeretném kihozni magamból a legjobbat mind az edzéseken, mind a mérkőzések alatt. Az elmúlt négy év szép emlék marad a számomra, de lezártam azt a fejeztet, és nyitottam egy újat, ahol tiszta lappal indulok. Bízom benne, hogy még nagyobb sikereket tudok majd elérni, mint eddig, és elmondhatom, hogy sikerült minden téren fejlődnöm.

SOK SIKERT ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!