Kezdődik a play-off

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. március 23. - 23:00

Vasárnap kezdi meg csapatunk a három nyert mérkőzésig tartó párharcát a Női Extraliga döntőbe jutásáért, a Vasas- Óbuda csapatával.
Kántor Sándort kérdeztük a szombat délelőtti edzés után.

UTE Volley: KÉszen áll a csapat az elődöntőre?
Kántor Sándor: Úgy érzem, hogy igen. Én nagyon bízom a csapatban. Az elmúlt három hétben, amit lehetett megtettünk. Nem voltak bajnoki mérkőzések, viszont jártunk Szlovéniában és Szlovákiában, összesen három edzőmérkőzésen vettünk részt. És jó volt látni azt, ahogy a lányok egyre jobban érzik azt, hogy a taktika merre fele mozdul el, egyre jobban tudjuk alkalmazni és egyre jobbak vagyunk benne. És most úgy érzem, hogy a csapat annyira motivált, hogy mondhatni minden labdáért meghalnak.
UV: Sikerült minden munkát elvégezni, amit elterveztetek ebben a három hétben?
KS: Majdnem azt mondom, hogy 100 %-ban igen, de a neheze az volt, hogy olyan dolgokban kellett kicsit variálnunk, amire a csapat a szezon elején még nem volt képes. Most úgy érzem, hogy nagyon sokat fejlődtünk az év folyamán és a csapat is érzi, hogy amit most gyakoroltunk, az jó lehet.
UV: A Vasas magabiztosan nyerte meg az alapszakaszt, felkészülni arra a játékra, amit ők képviselnek?
KS: A Vasas volt az egyik olyan legstabilabb játékot képviselő csapat, akik az évad folyamán a legkevesebb hibaszázalékkal játszottak, ellenük kell pályára lépnünk, ami nem baj, de nekünk is minél kevesebb hibaszázalékkal kell majd játszanunk és „harapnunk” kell, ami most a csapatban van. Apró csatákat kell nyerni és azzal haladni előre, hogy a csata végkimenetele is pozitív legyen.

Az első mérkőzés vasárnap kora este, a Vasas otthonában, a Folyondár utcában lesz.
Szurkoljunk együtt a csapatnak!
Hajrá LILÁK!!!
Vasas- Óbuda- UTE 2019.03.24.
- 18:00 1037
Folyondár utca 15.