KANADAI FELADÓVAL ERŐSÍTETTÜNK!

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2022. augusztus 02. - 18:00

Hayley Goodwin személyében egy rendkívül lelkes és motivált feladó érkezik felnőtt csapatunkhoz a 2022/23-as szezonra. A 183 cm magas röplabdázó a Toronto Varsity Blues University csapatával kétszer is aranyérmet szerzett az Ontario University Athletics tornáján. Új igazolásunk már alig várja, hogy megismerje Újpestet és gőzerővel harcolhasson a lila-fehér sikerekért!

Miért az Újpestet választottad a röplabdás pályafutásod következő állomásának?

Azért választottam az Újpestet, mivel ez a klub számomra a magas szintű röplabdázás és szakképzett edzők segítségével történő egyéni fejlődés lehetőségét teremti meg számomra.

Milyen elvárásaid vannak magaddal és a csapattal szemben a következő szezonra nézve?

Feladóként szeretnék a lehető legtöbb tudást elsajátítani. Csapatszinten célom, hogy meglepetéseket okozzunk a bajnokságban és a kupában. Valamint szeretném, ha az Extraliga topcsapatai ellen megfelelő ellenállást tudnánk tanúsítani, és izgalmas mérkőzésekkel örvendeztetnénk meg a szurkolóinkat.

Hogyan jellemeznéd magadat, mint profi röplabda játékost?

Egy nyugodt játékosnak tartom magam, aki a téthelyzetekben is erős tud maradni mentálisan. Továbbá szeretem a kihívásokat, amelyekkel feladóként szembe találom magam a pályán.

Mit tanultál az egyetemi éveid alatt?

Kineziológiát tanultam az egyetemen.

Jártál valaha Magyarországon?

Még sosem jártam Magyarországon, így nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz itt élni. A lehetőségeimhez mérten mindenképpen szeretném feltérképezni Budapest nevezetességeit és megismerni a magyar kultúrát.

Mit szoktál csinálni, ha éppen nem röplabdázol?

Ha éppen nem röpizek, akkor általában családommal és a kutyusaimmal töltöm a szabadidőmet.

 

Üdv az Újpest fedélzetén Hayley!

 

Írta: Kovács Lilla