A következő szezonban is lila-fehérben Valerin

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. június 24. - 11:30

Újabb játékossal sikerült megegyeznie a vezetőségnek! Valerin DeLacruz Carabalival is sikerült szerződést hosszabbítani, így jövőre is láthatjuk a mindig mosolygós, kolumbiai centerünket a pályán.
Valerin ez év elején csatlakozott hozzánk és már szinte rögtön be is mutatkozott a Békéscsaba ellen, ahol egy percig nem volt megilletődve, sőt magabiztosan segitette a csapatot, amikor lehetőséget kapott. Azóta is folyamatosan bizonyitja, hogy amikor lehetőséget kap, akkor él vele, akár a nagy csapatnál, akár a korosztályos együttesekben.

Így nyilatkozott Valerin az elmúlt évről és a jövőbeni tervekről:

"Januárban érkeztem a csapathoz, ahol a kezdeti kis "nehézségek" ellenére gyorsan ment a beilleszkedés. Az U21-es bajnoki cím nagyon fontos volt a csapatnak, örülök, hogy részese lehettem, főleg annak tudatában is, hogy történelmi siker ez az újpesti röplabdázás életében. Az hogy a döntőben 2-0-ás hátrányból sikerült felállni a csapategységnek és az egymásért küzdeni tudásnak volt köszönhető. A felnőtt csapattal a cél a következő szezonra a dobogó, amiért keményen kell majd dolgozni, de mindent megteszünk, hogy sikerüljön elérni a célunkat."

 

További sok sikert kívánunk Valinak lila-fehérben!
Hajrá LILÁK!