Hazai pályán sem bírtunk a Vasassal

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. március 30. - 22:45

A múlt heti Folyondár utcai vereség után, hazai pályán fogadtuk a Vasas csapatát, nem titkoltan azzal a céllal, hogy kiegyenlítjük a negyeddöntő állását, vagyis legyőzzük a piros- kékeket.

Az első szettben jól kezdtünk, kicsit megléptünk a Vasastól, de sajnos hamar felzárkóztak a vendégek és utána már nem engedték ki a vezetést a kezükből. Ahányszor közelebb kerültünk volna, vagy egyenlítettünk volna, jött egy rossz- nyitás fogadás, egy hiba, melyet a Vasas kihasznált, így az első szettet, szinte simán, 25- 18-ra nyerte meg.

A második szettben fej- fej mellett haladtak a csapatok, hibákat és remek megoldásokat mindkét oldalon láthatott a szépszámú közönség, akik remek hangulatot teremtettek ismét. Sajnos mi nem tudtuk kihasználni a piros- kékek hibáit, pedig ebben a szettben ők is jócskán hibáztak, ezt a szettet is elvesztettük, 22- 25-re.

A harmadik játszmára „felébredtek” a lányok és bár három ponttal is ment a Vasas, felálltunk és fordítottunk. Zsinórban 8 pontot szerezve megléptunk az angyalföldiektől, de továbbra is sok hibával játszottunk, így a Vasas egyenlített, ám most mi bírtuk jobban a végét és 25-22-re hoztuk a harmadik játszmát, ezzel a meccsben tartva magunkat.

A negyedik szettben teljesen együtt ment a két csapat, szinte minden fogadásukból pontot szereztek. A játszma közepén azonban megint megrázta magát a Vasas és magasabb fokozatra kapcsoltak, de egy hiba sorozatnak köszönhetően, még a vége is izgalmasra sikeredett. 20-20-al fordultak a célegyenesbe a csapatok, de ismét hibáknak köszönhetően a Vasas zsinórban 5 pontot szerzett, ezzel megnyerte a szettet és egyben a mérkőzést is.

A három győzelemig tartó párharc állása jelenleg 2-0 a Vasasnak.
Folytatás jövő vasárnap a Folyondár utcában!

A csapat természetesen nem feltett kézzel fog pályára lépni! Ez a párharc még nincs lefutva, ahogy Kántor Sándor is mondta a mérkőzés után. Győzni kell a Vasas otthonában! Addig viszont a héten még sok munka vár a csapatra.
”Sajnos saját magunknak tettük nehézzé a helyzetet, mert most ezt a 2 meccset valahogy el kell felejteni, de mégsem lehet, mert számítanak, és tanulni kell belőlük. Ami fontos, hogy a  lányok tudnak olyan szinten játszani, ami elég lehet egy döntőhöz, de ezt nekik is el kell hinniük!”

Hajrá Lilák!!!