"Harcolunk, sose adjuk fel..."

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 28. - 13:15

Dayami Sanchez Savonnal, kubai légiósunkkal beszélgettünk kicsit az eddig itt töltött idejéről, bajnokságról, csapatról:

 

UV: Hogy erzed magad Budapesten, a csapatban?
DS: Köszönöm, hála Istennek jól vagyok, jó itt élni, egyedűl a téltől felek kicsit :-) Budapest egy gyönyörű város, igaz még nem sokat tudtam felfedezni belőle, mert a kemény edzések után a szabadidő a pihenésé.
A csapat jó, fokozatosan, egyre jobban tudunk együtt dolgozni minden téren és hogy javitsuk a hibáinkat és igy meg tudjuk nyerni a következő meccseinket.

UV: Mit gondolsz a bajnoki rajtról? Miben voltak jobbak most az ellenfelek?
DS: Nem a legjobban kezdtünk a bajnokságot, de átbeszeltük a kettő vereséget és dolgozunk, megyünk tovabb előre. Minden ellenfél más, mindenki a saját jatékát játsza. Nekünk azon kell dolgoznunk, hogy kevesebbet hibázzunk, így tudunk mérkőzéseket nyerni.

UV: Hogy tetszik az új csarnok?
DS: Nagyon szép es kényelmes, nagyon szeretjük.

UV: A következő bajnoki mérkőzes jövő hét végén lesz, közben pedig a Magyar Kupaba is becsatlakozik a csapat. Mit vársz ezektől a meccsektől?
DS: Minden meccsen a győzelemre törekszünk, akár a bajnoksagról, akár a kuparol legyen szó. Harcolunk, sose adjuk fel és keményen fogunk dolgozni, hogy jó eredményt érjünk el.

Köszönjük, sok sikert, Hajrá Lilák!