A hétvégén rajtol az Extraliga!!!

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2020. október 02. - 17:30

Csapatunk szombat délután 16:00-tól az MTK vendégeként lép pályára.
A mérkőzés zárt kapuk között tartják, de a szurkolók reméljük a távolból is küldik majd az energiát a lányoknak.

Március 7-én lépett utoljára bajnoki mérkőzésen pályára csapatunk, a tavalyi hirtelen félbeszakadt bajnokság alapszakaszában.
Az azóta eltelt 7 hónapban sok minden történt a világban és természetesen csapatunk háza táján is. A tavalyi csapatból 7 játékos távozott a nyáron,
akiket fiatal magyar és külföldi játékosokkal pótolt a vezetőség. A vezető edzői poszton is változás történt, Horváth András vette át a csapat irányítását.
Mellette az egész edzői, szakmai stáb is tovább erősödött, így szinte teljesen új lappal indultak neki a lányok az augusztus 1-i felkészülésnek.

A lányok nagyon várják már a rajtot, amit az MTK Budapest budaörsi otthonában kezdenek meg.
A hazaiak tavaly kerültek fel az extraligába, ahol meglepetésként az első találkozónkon a Szilágyi úton 3-2-es győzelmet arattak felettünk.
A bajnokság további 2 mérkőzésén már sima 3-0-ra hozták a lányok a meccseket, tehát 2-1 a jelenlegi mérlegünk.

Kemény, szisztematikus munkával telt 2 hónap van mögöttük.
Horváth András vezető edző elmondása szerint (a lányok és a stáb nevében is bátran nyilatkozva), jó úton járnak a felkészüléssel a márciusban véget ért szezon ellenére is:

„ Van még hova fejlődni, de ez jelen körülmények között természetesnek mondható. Úgy gondolom, hogy mindenért meg kell küzdeni,
ez esetben minden egyes pontért. Ezzel a tudattal fogunk pályára lépni, nem feltartott kézzel, de nem is fent hordott orral, inkább, mint egy harcos érkezünk majd ebbe a mérkőzésbe.”