Hétfőn este jön a röplabda elődöntő harmadik mérkőzése!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. április 27. - 16:30

Sajnos eddig a párharc nem úgy alakult, ahogy azt elképzeltük, illetve ahogy azt az extraliga után gondoltuk, így a Nyíregyháza 2:0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban.

De persze nincs okunk kétségbeesni, hiszen – ahogy eddig is – ezúttal is a mi kezünkben van a sorsunk, és nagyon bízunk benne, hogy a hétfő esti összecsapáson be tudjuk bizonyítani mindenkinek, hogy igen ott a helyünk a bajnoki döntőben.

Vezetőedzőnk, Horacio Bastit így értékelte a csütörtöki, idegbeli találkozót: „Azért jutottunk ebbe a helyzetbe, mert az extraliga befejezése után nem sikerült egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolni, és nem tudtuk azt a játékszintet hozni ebben a párharcban, amit tudunk. Ellenfelünk nagyon jól játszott csütörtökön, ami demoralizálta a lányokat. Innentől kezdve nem hibázhatunk egyszer sem, sokkal jobban kell játszanunk, hogy elérjük a célunkat, és bejussunk a bajnoki fináléba!

A mérkőzés hétfőn, április 9-én, 20 órakor kezdődik a Tungsram Csarnokban. Aki nem tud kilátogatni a találkozó helyszínére, az az M4Sporton 19:45 órától élőben tudja nyomon követni az összecsapást!

HAJRÁ UTE!