Hátrányban a csapat

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. április 23. - 14:15

Húsvét hétfő este Békéscsabán lépett pályára felnőtt csapatunk, hogy megkezdje a Női Extraliga harmadik helyéért folytatott párharcát.

Sajnos az első szettben nem tudta a csapat nagy erőkifejtésre késztetni a hazaiakat, akik magabiztosan, végig vezetve a szettet, 25- 13-ra nyerték azt.

A második játékban kissé magukra találtak a lányok, bár a szett elején Kántor Sándor ismét gyorsan kikérte a 2 idejét, de itt már kicsit szorosabbra tudta hozni csapatunk a szettet. 25-22
A harmadik szettben jól kezdtek a lányok, fej- fej mellett haladtak, sőt 19-17-re vezetett is csapatunk, de nem bírták el a nyomást, a Békéscsabai egyenlített, majd a szettet és a mérkőzést is megnyerte, 25-22.

Ezzel a bronzéremért folytatott párharc  állása 1-0 a viharsarkiaknak. Javítani szerdán, 04.24-én van lehetősége a csapatnak hazai pályán a Megyeri úton. A mérkőzésre délután 18:00-kor kerül sor. 

Kántor Sándor összegzett a mérkőzés után:
„Első szettben nagy különbséget mért ránk a hazai csapat méghozzá 25 : 13 – ra. Természetesen nem jelenti azt, hogy ennél jobban nem tudunk játszani. Az a problémám sajnos nyitásfogadásaink továbbra sem úgy működik ahogy kellett volna, hiszen ezeket az erős nyitásokat amit a Békéscsaba csinált hazai pályán, minden egyes alkalommal kihasználta kíméletlenül.  
De a bronzéremért folyó csatának még közel sincs vége.”