"Fejlődni szeretnék Újpesten"

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 11. - 12:15

Aki látta csapatunk valamelyik felkészülési mérkőzését, vagy esetleg az ifjúsági csapatot játszani, feltűnhetett egy agilis, fiatal lány. Ő Manninger Luca, aki idén érkezett hozzánk.

Luca 10 évesen kezdett röplabdázni Gödön, majd 15 évesen a fővárosba, a Vasashoz igazolt. Nyáron viszont a negyedik kerületet választotta és a piros- kék mezt, lila- fehérre cserélte.  Luca tagja a korosztályos válogatottnak, részt vett a 2018-as ifjúsági Európa bajnokságon, egy ifi és egy junior országos harmadik hely szerepel a neve mellett.

UV: Miért váltottál, mi volt ami miatt az UTE mellett döntöttél?
ML: Fejlődési lehetőséget láttam az átigazolásban és az eddig eltelt 2 hónap ezt igazolja is. Úgy érzem napról napra fejlődöm, új technikákat tanulok és új poszton is kipróbálhatom magam.
Luca játékára mind a felnőtt, mind az utánpótlás csapatokban számítanak Újpesten.

És hogy mit vár az idei évtől:
„Mindenképpen szeretnék annyi és olyan minőségi munkát végezni, ami elősegíti és megfelelő ütemben segíti a fejlődésemet, hogy amikor lehetőséget kapok a pályán, maximális teljesítménnyel tudjam a csapatomat segíteni és hogy számítsanak rá a felnőtt csapatban is.
Természetesen szeretném, ha a csapat a lehető legjobban teljesítene, akár túlszárnyalva a tavalyi eredményeket és az utánpótlás csapattal pedig a bajnoki cím megszerzése a célom.

Sok sikert Luca!

Hajrá LILÁK!!!