Extraliga első forduló- idegenben kezdünk

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. október 12. - 10:45

Csapatunk az újonc Kaposvár otthonában kezdi meg az idei Extraliga szereplését.

A nyáron szinte teljesen átalakult csapat, augusztustól egy kemény felkészüléssel készült a bajnoki rajtra. Napi kettő- három edzéssel készültek a lányok, később edzőmérkőzések és felkészülési tornák szerepeltek a programban.

Kántor Sándor edzőnek egy új csapatot kellett felépíteni, de szisztematikus, kemény munkával csapattá kovácsolta a lányokat. Fárasztó időszak van mögöttük, de az edzőmérkőzéseken, természetesen voltak hullámvölgyek és hullámhegyek, folyamatosan fejlődtek, tanultak a hibákból, egyre felszabadultabban tudtak játszani és egyre több mindent tudtak megvalósítani az edzésen gyakoroltakból.

Kemény mérkőzésre számítanak, ami természetes, mert az első fordulóban mindenki szeretné odatenni magát, egy újonc csapat pedig még jobban szeretne bizonyítani.

Kántor Sándort kérdeztük, hogy mit vár a mérkőzésről:
"Egy bajnoki rajt mindig nehéz, minden csapatnak, még akkor is, ha a felkészülés a tervek szerint, jó irányban haladt. Erős és kemény bajnokság elé nézünk, az új bajnoki rendszer miatt minden meccsnek és minden szettnek nagy tétje lesz. Szombaton rögtön az újonc Kaposvár otthonába látogatunk, kemény mérkőzésre számítunk, de bízom a csapatomban, az elvégzett munkában és a sikeres bajnoki rajtban."

Bízunk benne, hogy a kemény munka a pályán is megmutatkozik majd és sikeresen kezdi meg csapatunk a bajnoki szereplést.

HAJRÁ LILÁK!!!

1.MCM- Diamant Kaposvár- UTE
2019.10.12.
18:00
Kaposvár Aréna