Elkészült a pénteki Cápa Kupa sorsolása

Szerző: 
admin
Datum: 
2011. január 31. - 07:30
I.                   CÁPA KUPA- sorsolás
 
 
Zsinórlabda versenyszám:
 
I.                   korcsoport (1-2. osztályosok)
 
Csapatok: Szabó Magda Angol-Magyar Kéttannyelvű Általános Iskola (edző: Hegyi Ferenc), Zsinór cápák, Fürge Rókák, Delfinek, Tüzes farkasok (mind Csokonai 12 Évfolyamos Gimnázium)
 
A játék menete: körmérkőzéses rendszerben. Egy mérkőzés 15 pontig (győzni két pont különbséggel lehet), vagy 10 percig tart (ebben az esetben döntetlennél döntő pontig játszanak a csapatok). A győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt. A térfelek mérete 6x6 méter. A játékosok birtokolhatják és üthetik is a labdát, amelytől 5 másodpercen belül kell szabadulniuk! A labdával lépni, futni nem szabad! A nyitás alsó nyitással, vagy dobással történik. Időkérésre csapatonként egyszer van lehetőség.
 
II.                korcsoport (3-4. osztályosok)
 
       Csapatok: Megyeri „A”, Megyeri „B” (Megyeri Úti Általános Iskola, e: Kaufmanné  
      Sági Anna), Nyerő lányok, Hot Dogs (Csokonai 12 Évfolyamos Gimnázium), Röpis  
      csajok, Szuperszónikus röpisek (Károlyi István 12 Évfolyamos Gimnázium, e.: Kovács   
      Beáta)
 
       Sorsolás:
 
I.                   csoport: Megyeri „A”, Hot Dogs, Szuperszónikus röpisek
II.                csoport: Megyeri „B”, Nyerő lányok, Röpis csajok
 
Döntő: csoportgyőztesek
III.             helyért: csoportmásodikok
V.                helyért: csoportharmadikok
 
A játék menete: Egy mérkőzés 15 pontig (győzni két pont különbséggel lehet), vagy 10 percig tart (ebben az esetben döntetlennél döntő pontig játszanak a csapatok). A győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt. A térfelek mérete 6x6 méter. A játékosok birtokolhatják és üthetik is a labdát, amelytől 5 másodpercen belül kell szabadulniuk! A labdával lépni, futni nem szabad! A nyitás alsó nyitással, vagy dobással történik. Időkérésre csapatonként egyszer van lehetőség.
 
 
Szupermini röplabda versenyszám:
 
I.                   Fiúk:
 
Csapatok: Szenczi Molnár Albert Református Általános Iskola (e.: Barkócziné Nyári Piroska), RUNKIL SE (e.: Illés László), Delta RSE (e.: Dömötör-Mátrai Beáta), ÚCSDSE fiú „A” (e.: Horváth Kristóf), ÚCSDSE fiú „B” (e.: Horváth Kristóf)
 
A játék menete: körmérkőzéses rendszerben. Egy mérkőzés 25 pontig (győzni két pont különbséggel lehet), vagy 15 percig tart (ebben az esetben döntetlennél döntő pontig játszanak a csapatok). A győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt. A térfelek mérete 4,5x6 méter. Nyitás alsó nyitással történik. Időkérésre csapatonként kétszer van lehetőség.
 
II.                Lányok:
 
Csapatok: Szenczi M. A. R. Á. I. „A” (e.: Barkócziné Nyári Piroska), Szenczi M. A. R. Á. I. „B” (e.: Barkócziné Nyári Piroska), RUNKIL SE (e.: Illés László), Legyőzhetetlen röpisek (Károlyi 12 Évfolyamos Gimnázium, e.: Kovács Beáta), Király röpisek (Károlyi, e.: Kovács Beáta), Károlyis röpis csajok (Károlyi, e.: Kovács Beáta), Gödi DSE „A” (e.: Oláhné Szűcs Katalin), Gödi DSE „B” (e.: Oláhné Szűcs Katalin), ÚCSDSE „A”, ÚCSDSE „B”, ÚCSDSE „C”, ÚCSDSE „C” (e.: Horváth Kristóf, Nagy Lászlóné, Mihály László)
 
A játék menete: Egy mérkőzés 25 pontig (győzni két pont különbséggel lehet), vagy 15 percig tart (ebben az esetben döntetlennél döntő pontig játszanak a csapatok). A győztes 2, míg a vesztes 1 pontot kap. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény dönt. A térfelek mérete 4,5x6 méter. Nyitás alsó nyitással történik. Időkérésre csapatonként kétszer van lehetőség.
 
Sorsolás:
 
(csoportmérkőzések)
A csoport: ÚCSDSE „A”, Legyőzhetetlen röpisek, Gödi DSE „B”
B csoport: Gödi DSE „A”, Király röpisek, ÚCSDSE „B”
C csoport: Szenczi „A”, Károlyis röpisek, ÚCSDSE „C”
D csoport: RUNKIL SE, ÚCSDSE „D”, Szenczi „B”
 
(elődöntő)
A1-D1, B1-C1
(5-8. helyért)
A2-D2, B2-C2
(9-12. helyért)
A3-D3, B3-C3
 
 
(helyosztók)
Döntő: A1D1Gy-B1C1Gy
3. helyért: A1D1V-B1C1V
5. helyért: A2D2Gy-B2C2Gy
7. helyért: A2D2V-B2C2V
9. helyért: A3D3Gy-B3C3Gy
11. helyért: A3D3V-A3D3V