Elismerésben részesült szakosztályunk

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. augusztus 30. - 21:15

Újpest életében az augusztus egyet jelent a Városnapok rendezvénysorozattal, egyben azt a díjátadó ünnepséget is jelenti, melyen Újpest Önkormányzat képviselő- testülete Újpest kiváló polgárait, példamutató embereit, szervezeteit, egyesületeit díjazza.

Idén az a megtiszteltetés érte az Újpesti Torna Egylet Röplabda Szakosztályát, hogy Újpest Elismerő Oklevelét vehette át Ancsin Ildikó szakosztály igazgató, Wintermantel Zsolttól, Újpest polgármesterétől.

Az ünnepség csütörtök délután 18:00-kor kezdődött az UP Újpesti Rendezvénytér impozáns színháztermében. A polgármester úr elismerő és lelkesítő szavait követően átadásra kerültek a díjak.
Sok kiemelkedő életutat, munkásságot, embert ismerhettünk meg a díjazottak között, ahol végül, de nem utolsó sorban szakosztályunk vezetője is átvehette az oklevelet és az emlékplakettet.

Fontos és megtisztelő számunkra ez a díj, hiszen elismerés, hogy jó úton haladunk a röplabda sportág népszerűsítésében, a gyermekek mozgásra ösztönzésében.

Az elmúlt szezon kiemelkedően jól sikerült. Minden idők legjobb szereplését nyújtották utánpótlás csapataink, hiszen az összes korosztályos csapatunk bekerült az országos döntőkbe, mellyel az ország egyik legsikeresebb egyesületei közé sorolhatjuk az UTE-et.

Külön öröm volt szakosztályunk számára, hogy  Selmeczi Zsuzsa vezető edző által irányított U21 és Nagy Júlia vezető edző által irányított  U17 csapatunkkal bajnoki címet is ünnepelhettünk tavasszal.

Természetesen köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki részese volt ennek  a sikernek. Ez egy igazi  lila –fehér CSAPATMUNKA volt.
Kántor Sándor, Selmeczi Zsuzsanna, Nagy Julianna, Herr Zsuzsanna Grózer Anna, Fekete Krisztina, Herczeg Gyöngyi, Nagy Viki, Kötél Dóri, Valics György, Kafer Levente edzőink és segítőik Madár Ágnes, Garas Attila, Lakatos Diana, Komár Krisztián, Erkan Sporeli, szülők, szurkolók és mindenki, aki a csapatok körül dolgozott, bele tette a maga tudását, támogatását, mely hozzásegített minket ahhoz, hogy a röplabda pálya főszereplői, az UTE JÁTÉKOSAI, elérhessék ezeket a szép sikereket.

Természetesen nincs megállás, az idei évben is arra törekszünk, hogy minél jobb szereplést érjünk el,és hogy minél több gyermek megszeresse ezt a gyönyörű sportágat.

Hajrá Újpest, Hajrá LILÁK!