Durst Anna lila-fehérben folytatja

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. július 17. - 17:15

Durst Anna, aki az előző két szezonban az MTK Budapest játékosa volt, nálunk folytatja tovább profi sportolói karrierjét.

A fiatal, céltudatos feladó nemcsak a röplabdázásban, hanem a tanulásban is jeleskedik. Frissen szerzett pszichológus diplomájához ezúton is szeretnénk gratulálni!

U. V. Miért döntöttél úgy, hogy Újpesten folytatod a pályafutásodat? Mi az, ami szimpatikus volt a klubban? :)

D. A. Bundit, a csapat vezetőedzőjét már régóta ismerem, a válogatottban több évet dolgoztunk együtt. Nagyon szerettem a vele való közös munkát, és az elvárásaival is tisztában vagyok. Emellett nagyon szimpatikus volt számomra az a csapategység és összetartás, ami az előző szezonban az UTE csapatát jellemezte. Úgy érzem egy nagyon jó közösség része lehetek.

U. V. Hogyan tudtál feltöltődni a nyár során? :)

D. A. A nyár során kipróbáltam magam strandröplabda edzéseken is, amit nagyon élveztem és remélem, hogy ez hasznomra fog válni a felkészülés során. Az edzések mellett pihenéssel és barátokkal, családdal való utazással, nyaralással töltöm az időt, ami számomra remek feltöltődést jelent.

U. V. Milyen elvárásaid vannak magaddal és a csapattal szemben a következő szezonban?

D. A. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, és a játékommal segíteni a csapatot, emellett szeretnék a lehető legtöbbet fejlődni annak érdekében, hogy minél stabilabb játékot tudjak játszani. Bízom benne, hogy ebben a szezonban is egy nagyon összetartó, vidám közösség leszünk, és egymásért fogunk küzdeni a pályán, ami lehetővé teszi azt, hogy az előző szezonhoz hasonló teljesítményt tudjon nyújtani a csapat.

U. V. Mit tartasz az erősségednek a pályán?

D. A. Nagyon sokat beszélek a pályán, és bíztatom a társaimat. Energikus és pozitív személyiségnek tartom magam, amivel a többieknek is lendületet tudok adni. Szeretek gyors és változatos játékot játszani, valamint a mezőnymunkámmal tudom segíteni a csapat védekezésének stabilitását.

U. V. Mit neveznél a legfőbb célodnak a profi röplabdás karrieredben?

D. A. Szeretnék eljutni arra a szintre, hogy stabil, elsőszámú feladóként irányíthassak egy magas szintet képviselő csapatot.

U. V. Ha nem röplabdázol éppen, akkor mit szoktál csinálni a szabadidődben?

D. A. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal és a családommal különböző közös programokat csinálni, utazni, új helyeket megismerni. Szeretek pszichológiai témájú könyveket olvasni, és frissen végzett pszichológusként igyekszem bővíteni a szakmai ismereteimet és tapasztalataimat.

Sok sikert kívánunk a fiatal kiválóságnak, és biztosak vagyunk benne, hogy könnyen be fog illeszkedni a lila-fehér családba.

Hajrá Lilák!

 

Készítette: Kovács Lilla