Dömsödi Tamarával beszélgettünk

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. november 26. - 16:00

Dömsödi Tamarával, a Vasas elleni mérkőzésen remekül teljesítő liberó játékosunkkal beszélgettünk az előző heti összecsapásról és a holnapi MTK-Budapest elleni rangadóról.

U. V. A Vasas elleni mérkőzésen kezdő játékos voltál. Milyen érzések kavarogtak benned, amikor megtudtad, hogy az eddiginél nagyobb szerepet kapsz éles helyzetben?

D. T. Örültem, hogy játéklehetőséget kaptam. Galina sajnos nem tudott ezen a meccsen itt lenni, és ezt próbáltam nem teherként, hanem egy lehetőségként felfogni, amivel élni akartam, és úgy gondolom ez sikerült is.

U. V. Mennyire vagy elégedett a pályán mutatott teljesítményeddel?

D. T. Nagyon jó érzés volt a pályán lenni, főleg egy erős ellenfél ellen. A teljesítményem lehetett volna jobb is, van még miben fejlődnöm, de úgy gondolom, amit kértek, azt sikerült megcsinálnom.

U. V. Hogyan készültök az MTK Budapest elleni nagy rangadóra?

D. T.  Az MTK egy jól mezőnyöző csapat telis-tele tehetséges fiatal játékosokkal. A Vasas elleni második és harmadik szettben nyújtott teljesítményünkből kell erőt merítenünk, és ezt az energiát és koncentrációt kell továbbvinnünk a szombati bajnoki meccsre is. Keményen dolgoztunk egész héten. Ha sikerül fegyelmezett játékot játszanunk, nem lehet kérdés a győzelem! Hajrá Lilák!

Gyertek, szurkoljunk holnap együtt lányainknak!

Hajrá UTE!

 

Készítette: Kovács Lilla