Dömsödi Tamarát üdvözölhetjük a felnőtt csapatban

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2021. augusztus 05. - 18:00

A miskolci születésű liberó a tavalyi évben a DVTK csapatát erősítette. A fiatal tehetség alázatos és energikus játékára klubunk vezetősége is felfigyelt. Tamara személyisége és mentalitása teljes mértékben beleillett a klub által képviselt értékekbe és a vezetőség által kitűzött jövőbeni tervekbe. Mindezek értelmében nagy örömünkre szolgál, hogy Tamarával is sikerült megegyeznünk a 2021/22-es versenyszezonra vonatkozóan.

A 19 éves játékost szerettük volna még jobban megismertetni a kedves szimpatizánsainkkal, éppen ezért az ifjú kiválósággal készült interjút mindenképpen érdemes lesz elolvasni azoknak, akik kíváncsiak még sok más izgalmas információ mellett arra, hogy a kiváló liberó minek a hatására kezdett el anno röplabdázni, vagy arra, hogy Tamara milyen célokkal vág neki a 2021/22-es szezonnak.

 

U. V. Nagy örömmel köszöntünk téged az Újpest csapatában! Mesélj kérlek kicsit magadról, mikor és minek a hatására kezdtél el röplabdázni?

D. T. Első osztályos koromban kipróbáltam több sportot is, azonban egyik sem nyerte el a tetszésemet, majd megtudtam, hogy édesapám röplabdázott régen, igy kipróbáltam ezt a sportot, egyből bele is szerettem, igy nem volt kérdés, hogy ezt szeretném csinálni a továbbiakban.

U. V. Miért fogalmazódott meg benned a döntés, hogy csapatot szeretnél váltani? Miért éppen az UTE csapata mellett köteleződtél el?

D. T. Elsődleges szempontom a fejlődés volt. Úgy láttam, hogy még az akkor NB1-ben induló DVTK-nál nem lett volna annyi lehetőségem fejlődni, mint a magasabb osztályban lévő UTE csapatában. Bundival még nem dolgoztam együtt, azonban a hallottak alapján szimpatikus volt. Úgy látom, hogy nála nagyon sokat tudok fejlődni. A tavalyi szezonban láttam, hogy a csapat milyen összetartó, és hogy küzdenek a lányok egymásért, ezek alapján nem volt kérdés, hogy a legjobb döntés számomra az Újpest csapata lesz.

U. V. A családod és a szeretteid hogy fogadták a hírt, hogy Budapestre helyezed át a székhelyedet?

D. T. Mikor megtudták, hogy van ez a lehetőségem, mindenben támogattak, ők is tudták, hogy nagy lehetőség a számomra, igy számukra sem volt kérdés, hogy el kell fogadnom.

U. V. Szerinted mik az erősségeid a saját posztodon?

D. T. Erősségemnek tartom a gyorsaságomat, ami ezen a poszton a legfontosabb, illetve azt, hogy mezőnyvédekezésnél nincsen számomra elveszett labda, minden labdáért úgy indulok el, hogy az meglehet.

U. V. Milyen célokat tűztél ki magad elé a jövő évre vonatkozóan?

D. T. Szeretnék minden téren fejlődni, mind technikailag, mind mentálisan. Szeretném a legjobbat kihozni magamból, és remélem tudok majd bizonyítani, és a pályán is kapok majd lehetőséget erre.

U. V. A röplabdás karrieredet követően mivel szeretnél foglalkozni?

D. T. Mindenképpen szeretnék valamilyen módon a sportban maradni, ebben dolgozni. Fotográfusnak tanulok, ezzel szeretnék majd a későbbiekben foglalkozni, akár sportfotósként dolgozni.

U. V. Mivel szoktad elütni az idődet, ha éppen nem röplabdázol?

D. T. Szeretek a természetben kirándulni a párommal, a barátaimmal és a családommal tölteni az időt, legyen az bármilyen program, illetve a kutyámmal szoktam játszani, vele foglalkozni, illetve sokat szoktam fotózni.

U. V. Mit üzennél a kedves szurkolóinknak, akik alig várják már, hogy láthassanak téged is a pályán lila-fehérben játszani?

D. T. Azt üzenném nekik, hogyha a vírus is engedi, minél többen jöjjenek ki a meccseinkre, akár a hazaira, akár idegenbeli meccseinkre is, bíztassák a csapatot, szurkoljanak nekünk minél többször.

 

Sok sikert kívánunk új liberó játékosunknak, és bízunk benne, hogy minél hamarabb sikerül neki beilleszkedni a lila-fehér családba.

Hajrá UTE!

 

Készítette: Kovács Lilla