Csoportelsőként zárta az alapszakaszt az U21-es csapat

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. március 04. - 17:45

Vasárnap kora délután, a Megyeri úton fogadta U21-es csapatunk a kaposvári 1.MCM-Diamant U21-es csapatát, a Nemzeti Bajnokság nyugati csoportjának, utolsó fordulójában.

Az UTE  a második, míg a vendégek a harmadik helyen álltak. A két csapat között mindössze egy pont volt a különbség a mérkőzés előtt és egy ponttal volt a lányok előtt a Vasas az első helyen, így nagyon fontos mérkőzés várt a csapatra.

Az első szett, izgalmas, szoros csatát hozott, fej- fej mellett haladt a két csapat, egyikük sem tudott nagyobb előnyre szert tenni. A végjáték a liláknak sikerült, így 25-23-al, 1-0 a hazaiaknak.  
A második mérkőzésen kicsit elaludtak a lányok, a Kaposvár elment 0-4-re, amit aztán tovább tudott növelni. A szett végeredményéből nem látszik, de nagyon küzdöttek a lányok. Volt, hogy 10 pont is volt a különbség a vendégek javára, de a hazaiak feltornázták magukat és végül elvesztették ugyan a szettet 22-25-re, de komoly erőt jelentett, hogy fel tudtak állni.

A harmadik és negyedik szettben pedig már nem hagytak esélyt a kaposvári lányoknak, végig vezetve, mindkettő szettet 25-18-ra megnyerték.

Ezzel megelőzték a Vasast, így első helyről várhatták a rájátszás sorsolását!

Ez a mai napon meg is történt, így az ellenfelek is ismertek már.

U21 Junior Nemzeti Bajnokság
A csoport
Jászberényi Rk
Budaörsi DSE/ Emericus Se
UTE

Gratulálunk Lányok!