CEV- Challenge kupa visszavágó következik

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. december 18. - 10:30

Hétfőn indult útnak a csapat, hogy 6000 km-t utazva elérjen Krasnoyarksba, Szibériába. A helyieknek meleg, nekik hideg, csípős 10 fokos időjárás várta a lányokat. 
Minden rendben ment, a vendéglátók kedvesek, a csapat jól van. Természetesen a napi program része volt az edzés, videózés, kis séta, pihenés.

Ma este pedig helyi idő szerint 19:00 órakor megkezdődik a visszavágó. Itthon 3-1-re kaptunk ki az orosz csapattól, így csak aranyszettel van lehethőségünk továbbjutni, amiért a lányok természetesen mindent meg fognak tenni.

Még a szombati bajnoki mérkőzés után kérdeztük csapatkapitányunkat, Lacombe Zsófiát, a mérkőzésről:
"Ez az orosz mérkőzés minden szempontból, utazás, játék, egy iszonyatosan jó tapasztalat lesz. Nagyon oda kell figyelni, mert a szezon végén vagyunk már, egy elég kemény időszakkal a hátunk mögött. Most ez az utolsó mérkőzés a hab a tortán a csapat számára ott kint. Természetesen mindent meg fogunk tenni, hogy a lehető legjobban szerepeljünk ezen a mérkőzésen."
 

Az első mérkőzésen sem volt akkora a különbség a kettő csapat között, mint amire a többség és a szurkolók számítottak, talán még a megilletődöttség, ami a vendégek javára billentette a mérleg nyelvét. De a mérkőzés közepétől már teljesen partnerei voltunk a Yeniseinek.
Reméljük a mai napon egy teher nélküli örömjátékot láthatunk majd a lányoktól és akkor még akármi is lehet.

Szurkolóink természetesen elkísérték a csapatot és biztosak lehetünk benne, hogy a hangulatra nem lesz panasz!

Yenisei Krasnoyarks- UTE
2019.12.198.
Krasnoyarks, Oroszország
19:00 (13:00 Magyarország)
 

Hajrá LILÁK!!!