A bronzmérkőzés előtt

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2020. február 12. - 23:30

Februar 13-án, csütörtök késő délután, 17:00 órakor lépnek pályára a lányok, hogy a Jászberényi RK csapatával megküzdjenek a Magyar Kupa bronzérméért.
Megkérdeztük a csapatot milyen hangulatban készülnek:

Lacombe Zsófia: "Alig várom, hogy közel 10 év után újra részt vegyek a Magyar Kupa döntőn. Sajnálom, mert úgy érzem nem sokkal maradtunk le arról, hogy döntőt játszhassunk, de már a bronzérem megszerzése is nagy siker lenne. Köszönöm a klubnak, hogy biztosítja a szerdai leutazást, és segít az akklimatizálódásban ez előtt a fontos megmérettetés előtt."

Bagyinka Fanni: "Mivel én meg sosem játszottam kupában éremért, ezért nagyon várom már, és izgatott vagyok. Sajnálom, hogy lemaradtunk a döntőről, de azért, hogy a bronzérmet megszerezzük mindent meg fogunk tenni. Nehéz lesz, de ha egy csapatként tudjuk segíteni egymást szerintem nem lesz ezzel probléma."

Ancsin Kitti: "Szerintem mindenki mindent megfog tenni azért, hogy megszerezzük az érmet! Nem lesz könnyű meccs, hiszen
a Magyar Kupa csak 1 meccsből áll, de úgy gondolom, hogy a csapat teljesen felkészült!:

Danijela Nikic: "Az ilyen meccseken teljesen más az adrenalin. Hiszem, hogy együtt sikeresek leszünk és érem lesz a nyakunkban. Szeretném ha szurkolóink minél többen ott tudnának lenni velünk, szurkolnának és ők lennének a plusz egy játékos. Határ a csillagos ég! Hajrá Lilák!"

Petra Kojdová: "Várom már a mérkőzést, hiszen egy kupameccsnek mindig különleges hangulata van."

Sarah Chase: "Nagyon izgatott vagyok a Magyar Kupa mérkőzésünk miatt. Kész vagyunk, hogy megküzdjünk a bronzéremért. Nagyon fontoa mérkőzés ez a csapatnak, mert ez segithet építkezni a bajnokság harmadik körében is."

Melis Ece Yurtsever: "Nem volt egyszerű eljutnunk idáig és a vegsőkig harcolunk majd a bronzéremért."

Kovács Lilla: "Véleményem szerint a csapat minden fizikai és mentális erejét mozgósítva készül a csütörtöki összecsapásra. Úgy gondolom, hogy ha a csapatunk a taktikát betartva képes a saját játékára koncentrálni, az estét egy bronzéremmel tudjuk megkoronázni."

Nagy Viktória: "Minden rendben volt a felkészüléssel. Jó hangulatban telt ez az idő, mindenki a maximumot nyújtotta. Úgy gondolom készen állunk arra, hogy megszerezzük a bronzérmet."

Kilyénfalvi Zsófi: "Kíváncsian várom a meccset, mivel még sose vettem részt a Kupa döntő legjobb 4 csapatában. Úgy gondolom, hogy egy jó meccs áll előttünk, a csapat nagyon felkészült, mindenki izgatott és mindenki mindent meg fog tenni, hogy kihozza saját magából a legtöbbet."

Maurer Katalin: "Nagyon izgatottan várom a meccset, mert még ilyen nagy eseményen nem volt lehetőségem részt venni. Próbálom kihozni magamból a maximumot, és mindig pozitívan hozzáállni."

Az elszántság és akarat megvan! Reméljük csütörtök este láthatjuk a lányokat a dobogón!
Hajrá Lilák!!!