Bosnyák válogatott centert szerződtetett röplabda csapatunk!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. szeptember 05. - 13:00

A felkészülés közepénél jár extraligás női röplabda csapatunk, így itt az idő, hogy egy újabb érkezőt jelentsünk be szurkolóinknak. Az „új” igazolásunk nem is annyira új, hiszen a tavalyi évben már találkozhattunk vele a pályán, mint ellenfél, hiszen – akárcsak Bagyinka Fanni – ő is a Szombathely csapatát erősített. Ő pedig nem más, mint Ajla Paradzik.

24 éves játékosunk igen impozáns múlttal büszkélkedhet, hiszen a Bimal-Jedinstvo csapatával hatszor nyert bosnyák bajnoki címet, négyszer pedig kupagyőztes volt, ezeknek eredményeképpen pedig már pályára lépett a Bajnokok Ligájában és a CEV Kupában is, utóbbiban nyolcaddöntős volt. Nem utolsósorban 2011 óta tagja a bosnyák felnőtt válogatottnak.

A tavalyi szezonban az ő játékának is köszönhetően sporttörténelmet írt a Hungast-Haladás Szombathely női röplabdacsapata azzal, hogy az NB I-ből kiharcolta a topcsoportba, az Extraligába jutást.

Centerünk nem köntörfalazott, amikor az iránt érdeklődtünk, hogy mit vár a bajnokságtól: „Nagyon örülök, és egyben izgatott is vagyok, hogy az UTE-ban játszhatok a követező szezonban. Boldog vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, akik bronzérmet nyertek tavaly. Nehéz, de annál sikeresebb volt a mögöttem levő bajnokság a Szombathely csapatában, hiszen az NB II-ből egészen az Extraligáig sikerült menetelnünk. Úgy érzem, hogy Újpesten egy nagyon jó baráti közösség van kialakulóban, szinte már egy családról beszélhetünk. Tavaly egy harmadik helyet ért el a klub, így idén csakis a döntőbe jutás számomra az elfogadható. Minden más eredmény csalódás lenne. Természetesen nem csak a bajnokságban és a Magyar Kupában, hanem a Challenge Kupában is szeretnénk a legjobb eredményt elérni.

SOK SIKER ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZEZONT KÍVÁNUNK!