Bajnok a serdülő csapat

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. június 05. - 14:15

Az utolsó korosztályos döntő, az U17-es korosztályé volt idén, melyről természetesen az UTE csapata sem hiányozhatott. Nyiregyházán találkoztak a csapatok a hat csapatos döntőben.

A mieink a B csoportban kezdték meg a küzdelmeket a VASAS és az MTK csapataival. A kék-fehéreket sikerült 3-1-re legyőzni az első mérkőzésen, a piros-kékekkel viszont egy hosszú. ötszettes mérkőzésen maradtak alul a lányok.

UTE A- MTK Budapest: 3-1
Vasas Óbuda U17A- UTE A: 3-2

Ezzel csoportjukban másodikok lettek, jöhetett a keresztjáték, a Nyiregyháza csapatával, ahol szintén 5 szettben dőlt el a csata:
UTE A- Nyiregyháza A: 3-2

A győzelemmel a lányok a 4 közé kerültek, ahol a viharsarkiakkal találkoztak és ismét egy hosszúranyúlt meccsen sikerült kivivniuk a döntőbe jutást:
BRSE- UTE A: 2-3

A vasárnapi döntőben a lányok ismét a Vasassal találkoztak, a döntő folyamán immár másodszorra. A csopoprtmérkőzések alatt egy 5 szettes mérkőzésen kaptak ki lányaink, a döntőben azonban, a sok 5 szettes mérkőzés utan, szinte simán, 3-0-al állva hagyták a fővárosi riválist!

VASAS Óbuda U17 A- UTE A: 0-3 (14-, 13-, 16-,)

Ezzel serdülő csapatunk aranyérmes lett, megszerezve a szakosztályunk idei második utánpótlás bajnoki cimét!

A bajnok csapat: Pécsi Petra, Kis Dorottya, Rádosi Regina, Balogh Emma Nóra, Győr Dorottya, Domján Flóra Hanna, Correa Nadine, Tomsits Petra, Gali Abigél, Kovács Dorka, Császár Dominika, Takács Viktória
Edző: Nagy Julianna
Mésodedző: Ancsin Ildikó

Gratulálunk!
HAjrá LILÁK!