ARRA KELL ÖSZTÖNÖZNÜNK EGYMÁST, HOGY MINDEN EGYES PONTÉRT KEMÉNYEN KÜZDJÜNK

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2022. október 21. - 22:15

Kanadai feladónkkal beszélgettünk a felkészülés befejezését követően. Hayley Goodwin értékelte a csapat mögött álló időszakot, és azt is elmondta, hogy szerinte mire lesz szükség holnap a Balatonfüred ellen a siker érdekében.

Hogy érzed magad Magyarországon? Az elmúlt hónapokban sikerült jobban megismerned a várost?

Eddig imádom Magyarországot. Gyönyörű a magyar építészet, és nagyon ízlenek az itteni ételek. Meg kell, hogy mondjam az egyik nagy kedvencem a lángos. Az elmúlt hónapokban sikerült felfedeznem Budapestet, és a nevezetességek lenyűgözőek.

Hogyan értékeled a saját és a csapat felkészülési mérkőzéseken nyújtott teljesítményét?

A csapat szerintem nagyon sokat fejlődött az elmúlt két hónap alatt. Meglehetősen fejlődtek a technikai képességeink, valamint a pályán való kommunikációban is előre léptünk. Egymást támogatva, egymásért játszunk, és képesek vagyunk küzdeni a nehéz meccseken. A sok edzésnek köszönhetően sokkal komfortosabban érzem magam az ütőkkel, és a kapcsolatunk is sokkal szorosabbá vált az elmúlt hónapok során.

Milyen a hangulat az öltözőben?

Az öltözőben nagyon jó a hangulat. Sokat szoktunk együtt nevetni itt az edzések előtt és után.

Az itt töltött idő során sikerült egy pár magyar szót megtanulnod?

Próbáltam megtanulni néhány magyar szót az edzések folyamán. Például az ismétlések számolásánál ezeket tanultam: (tíz és tizenöt). Valamint néhány köszönési formát is jól ismerek már (szia és jó reggelt).

Holnap végre elindul a bajnokság. Szerinted mire lesz szükségünk a Balatonfüred ellen a siker érdekében?

Úgy gondolom, hogy holnap fókuszáltan és magabiztosan kell játszanunk. Valamint arra kell ösztönöznünk egymást, hogy minden egyes pontért keményen küzdjünk.

 

Hajrá UTE!

 

Írta: Kovács Lilla