A 2022/23-AS SZEZONBAN IS HERCSIK ÁDÁM LESZ FELNŐTT CSAPATUNK MASSZŐRE

Szerző: 
lilafeher7
Datum: 
2022. augusztus 29. - 16:00

Az ambiciózus szakember tavaly év elején csatakozott klubunkhoz, és hamar megtalálta a közös hangot az edzői stábbal, valamint a játékosokkal. Ádám maximalista mentalitásával és alázatos munkájával teljes mértékben elégedett volt a vezetőség, így nem volt kérdés a hosszabbítás szándéka. A dunaújvárosi masszőr elárulta nekünk, hogy hogyan lépett be az életébe a sportmasszőri hivatás, és az sem maradt titok, hogy anno miért éppen az Újpest csapatára esett a választása. 

Hogyan lépett be az életedbe a sportmasszőri hivatás?

Mióta az eszemet tudom sportolok, ezért mindenképpen olyan szakmát szerettem volna választani, amivel benne maradhatok a sport világában. A masszőrködés pedig mindig is érdekelt.

Az Újpestbe való érkezésed előtt hol dolgoztál?

Mellékállásban egy budapesti futsal csapat mellett dolgoztam.

Tavaly év elején csatlakoztál felnőtt csapatunk szakmai stábjához. Minek a hatására döntöttél az Újpest együttese mellett?

Egy vendégem találta meg az álláshirdetést, így értesültem a lehetőségről. A személyes beszélgetést követően, úgy éreztem, hogy könnyen tudok azonosulni a szakmai stáb céltudatos és profi mentalitásával, illetve az egyesület jövőbeli célkitűzéseivel.

Hogyan jellemeznéd a közös munkát a lányokkal és az edzői stábbal?

Fiatal korom ellenére úgy érzem, hogy hamar befogadtak, és gyorsan megtaláltuk a közös hangot a szakmai stábbal, de természetesen van még mit tanulnom tőlük. A lányokkal szerencsére a kezdetektől jó viszonyt ápolok.

Milyen célkitűzéseid vannak a sportmasszőri hivatást illetően?

Szeretnék minél több sportolót hozzásegíteni a sikerhez. Valamint nagy álmom, hogy egyszer a magyar válogatottnál dolgozzak.

Dunaújvárosban születtél, ám Budapesten élsz jelenleg. Milyen a fővárosi élet?

Mivel nem ez az első évem a fővárosban, ezért már hozzászoktam a nyüzsgéshez, de nagyon szeretek hétvégente hazalátogatni a családomhoz, és élvezni a kisvárosi létet.

A szabadidődben mit szoktál csinálni?

A szabadidőm nagy részében a barátnőmmel vagyok, illetve konditerembe járok edzeni. Mindemellett nagyon szeretek PlayStation-ön játszani a barátaimmal.

Van esetleg egy olyan mottód, amelyet egész életed során próbáltál követni?

Nincs mottóm, a munka gyümölcsében hiszek.

 

Sok sikert kívánunk a továbbiakban Ádám!

 

Írta: Kovács Lilla