Újabb erőpróba szombaton

Szerző: 
Kiss Adrienn
Datum: 
2019. november 28. - 14:45

Szombaton, a bajnokság következő fordulójában a tabella második helyén álló Kaposvár érkezik a Szilágyi utcába. 

A vendégek eddigi mérlege 7 mérkőzésből 6 győzelem. Egyedül a jelenlegi listavezető Nyíregyháza tudta eddig megverni a somogyiakat. Mi az első fordulóban találkoztunk már az újonccal, náluk kezdtük meg az Extraliga alapszakaszát. Nem sok szép emlékkel tértünk haza az új Kaposvár Arénából, ugyanis 3-1-re kikaptunk a hazaiaktól.
A Kaposvár legutóbb a Vasas skalpját gyűjtötte be a Folyondár utcában, sima 3-0-al távoztak a fővárosból, majd a hétközi magyar kupa fordulóban a Nyíregyházával nem bírtak otthon, így a nyírségieknél van az előny. 

A mienk jelenleg az ötödik helyen állnak, 2 győzelemmel és 5 vereséggel. A bajnokságban legutóbb a Hungast- Haladást győztük le otthon, majd a Magyar kupában a BRSE-t vertük meg. Így jó előjelekkel készülünk a szombatra, bízva abban, hogy a jelenlegi új felállás és a kettő utolsó győzelem lendületet ad a lányoknak, hogy továbbra is így küzdjenek és győzelmekkel örvendeztessék meg magukat és a szurkolókat is.

Természetesen egy kemény, izgalmas meccsre készülünk, mint ahogy december közepéig, minden mérkőzésünk, még egy kemény menetelés van a csapat előtt a téli szünetig, de ahogy a szurkolók is láthatják, egyre jobban kezd összeállni a csapat és bízunk abban, hogy még nem késő megkezdeni a felzárkózást az élmezőnyhöz.

Várunk minden kedves szurkolót, hogy együtt buzdítsuk a lányokat és minél hangosabb legyen a csarnok!

2019.11.30.
- 18:00
UTE- 1.MCM Diamant Kaposvár
Szilágyi utcam UTE Röplabdacsarnok

Hajrá LILÁK!!!!