ute röplabda

Szerző: 
Jeney László

Hogy is szoktak egy ilyet kezdeni?
UTE - Budaörs 3:0 (9, 23, 10)
Tungsram csarnok, majdnem teltház. Vezették a játékvezetők. 
UTE - hat kezdőjátékos és két liberó, a többiek a sarokban várták, hogy beálljanak mint csere
Budaörs - megegyezett az Újpest felállásával, csak mások alkották és egy liberó volt. (asszem)

Mint a fentiekből látszik, ez nem egy pontos/igazi tudósítás lesz, de egy kedves szurkoló barátom nagyon hiányolta, hogy régen írtam és igaza van, tehát az Ő örömére. Talán.

Szerző: 
Kriptas

A héten kimenő gyanánt megtekintettem a Dinamo Moszkva röplabda csapatát a BL csoport meccsen. Az ellenfél a francia Rocheville Le Cannet csapata.

Szerző: 
Jeney László

Balin kellemes, 28 fokos melegben süttették a hasukat az emberek. Belerévedtek a közeli és távoli szigetvilágba. Gondtalanul élvezték a pihenést és a pálmafák adta árnyékos bódulatot.Történetünk szempontjából ennek semmi jelentősége, de Balin ilyen idő volt szombat reggel, azonban Újpesten könyörtelenül esett az eső, de ha menni kell, hát menni kell.

Szerző: 
Jeney László

Az UTE női röplabda csapata, tegnap este, gigászi küzdelemben kikapott és így csak a harmadik helyért játszhat!
Baj van?
Nincs baj!
Baj akkor lenne, ha nem sikerült volna idáig eljutni, de eljutottunk és ez önmagában szép eredmény!
A dráma, ami tegnap lezajlott, csak azoknak érthető, akik látták is a meccset!

Szerző: 
Jeney László

Legyőztük a Békéscsabát!
Most csak a bajnokság keretein belül, hazai pályán, de győztünk! Az is igaz, hogy kicsit szerencsésen, de ezt a történelem nem jegyzi, csak a tényt! 
Mint röplabda meccsre járó egyén, engedjétek meg, hogy kezdjem az elején.
Ez a szombat is úgy indult, mint az elmúlt években szinte mindig, hogy korábban kell kelni és irány a meccs. Leányzó berándult derékilag, de ezen akadályt legyőzve, naná, hogy elmentem az utánpótlás BRSZ meccsére, mert azt hiszem, a fertőzés végzetes.

Szerző: 
Kriptas

A Kriptas szurkolói közössége mélyen meghajolva gratulál a lila csapatoknak a tegnapi napért és a péntekért egyaránt. Pénteken nagyszerűen játszott a felnőtt csapat.” Repült a labda szakadt a parkett”! A támadások rendben voltak ehhez kellett, persze egy jó védelem és a nyitások is eléggé jók voltak, itt ott egy-egy ejtés, azért beesett a térfelünkre, de hibátlanok majd a csaba, vasas, teva ellen legyünk. Az este egyszerűen remek volt. A miskolci vonatot csúnya vakvágányra futtattuk.

Szerző: 
Jeney László

Nehéz elkezdeni írni. Már nekem...
Mostanság elszoktam tőle, de kikívánkozik belőlem pár gondolat, pár friss élmény, amit esetleg jó a közzel is megosztani.
Itt állok most, és akkor bele is csapok a lecsóba!
Mint derült égből a gumibot ért, a szövi honlapjára felrakott hír, miszerint a Nyíregy ellenei meccset a nyírségieknek adták, sőt egy teljes pontot is levontak!
Mi a tökömért?! (már bocs)
Jöttek az infók, de jött a Miskolc elleni meccs is.
Teljes káosz péntek délután bennem, mint szurkolóban...

Szerző: 
Jeney László

Anno, mikor ezt a Rózsi megírta, már (nép)dalilag, akkor ippeg főiskolás voltam, tele szerelemmel, jókedvvel, érzelmekkel, meg valamiféle tudásvággyal.
Mára ez természetesen átalakult, de az a bizonyos vonat, mindig elindul!
Most is elindult!
Már szezonilag és baromi jó dolog, hogy a felnőttek krampácsolója, kalauza indította el.

Szerző: 
Kriptas

A cikk megírásának ideje 2014-09-24 hajnali 02.34 perc

Szerző: 
Jeney László

Amikor az ember rájön, hogy nem is olyan könnyű dolog kérdéseket feltenni annak, akiről szeretnél szinte mindent tudni, akkor lebénul, az agysejtjei elhalnak és kérdez ugyan, de nem biztos, hogy értelmeset. Úgy tűnik, hirtelen felindulásból elkövetett cselekményt hajt végre.

Valahogy így jártam én is, mert annyi mindent kérdeznék még, de legyen ez egyfajta nyitás, itt az UTE röplabdások egyik honlapján a közvetlen, vagy közvetett kommunikációra.