utánpótlás röplabda

Szerző: 
Jeney László

Balin kellemes, 28 fokos melegben süttették a hasukat az emberek. Belerévedtek a közeli és távoli szigetvilágba. Gondtalanul élvezték a pihenést és a pálmafák adta árnyékos bódulatot.Történetünk szempontjából ennek semmi jelentősége, de Balin ilyen idő volt szombat reggel, azonban Újpesten könyörtelenül esett az eső, de ha menni kell, hát menni kell.

Szerző: 
Horváth Kristóf

SZEGED ... így, csupa nagybetűvel. Amokor edzésen megemlítjük a város nevét, egyből tudja minden gyermek, hogy a tavasszal és ősszel rendezendő utánpótlásverseny közeledik. Most is gyorsan érkeztek a jelentkezések, készültek az új lila és fekete pólók, -sajnos a melegítőket még Szicíliában pakolják...- végül az ADRC- s időket idéző létszámmal, 32 játékossal (27 mini és 5 gyermek korosztályú) és 3 edzőval, valamint elnökasszonyunkkal, Tóth Jutkával indultunk a tiszaparti város felé.

Szerző: 
Horváth Kristóf

Bár előző írásomban egy szerencsétlenkedés-sorozatot jósoltam folytatásként, de későbbre hagyom a saját magam alázását, mert egy sokkal fontosabb és szeretetreméltóbb eseményről írnék előbb: hosszú idő után újra versenyt rendezett a Budapesti Röplabda Szövetség azok számára, akiknek talán a legtöbbet kellene játszaniuk. Ők a szupermini korosztály. A legkisebb röplabdás korosztály, tele lelkes, csillogó szemű, mindenre elszánt kislánnyal- no persze a Csokonai DSE esetében fiúkról is beszélhetünk! De haladjunk időrendben:

Szerző: 
Jeney László

Megijedtem no. Kaptam egy rahedli képet az elmúlt hétvégékről és mindet fel kellene tennem, de közben eszembe jutnak buta gondolatok, az elmúlt hétvége fáradtsága még mindig bennem van, no meg történt itten minden, de ettől kerek a Világ.:-)
Még csütörtökön kezdtük ezt a hétvégét is, lassan már rendszer lesz belőle, de remailem nem.
A nagyobb lányok mentek labdákat szedni a szlovének elleni meccsre.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy miért is? Mennyiért is? Mit is kapunk mi ezért?