"A látnok"

Szerző: 
Kriptas

Mindenki ismeri ezt az érzést a meccs előtti borzongást, mely nem hagy aludni ilyenkor sok gondolat kergeti egymást.
Hát igen eltelt a szezon és az októberi kérés kézzelfogható közelségbe került, hogy mire gondolunk? Tettünk egy blog bejegyzést még 2015 októberében http://www.volleycapak.hu/blogbejegyzes/eur%C3%B3pa-kapui
, s talán érdekes mennyire kézzel foghatóvá vált, így hát csak egy kicsit változtatva íme ráhangolódásként a holnapi meccsre:
„Holnap egy meccs lesz és bárhogy alakul az eredmény az írás szempontjából mindegy. Mert nem az eredmény a kérdés. A kérdés az, hogy mennyire akarunk feljebb lépni és mennyire állunk készen rá.
Tavaly sikerült két érmet szerezni. Idén ezeket fényesebbre kell váltani és el is kell tudni adni. Ugyanis le fog járni a kupa eltiltásunk a nemzetközi kupákból. S jövőre el kellene indulni nemzetközi téren, s ez elsősorban eredmény és pénz kérdés. Ha nem jön össze, akkor a Békéscsaba könnyen a fehérvári jégkorong magasságaiba fog emelkedni és innentől kezdve a 2. 3. hegedűs szerepe várhat ránk.
Hogy is állunk most.
Félig sikerült Ancsin Ildi vágya egy fontos váz (válogatott kerettagok és a tavalyi csapat kezdőinek többsége) megmaradt, amihez érkezett most már állíthatjuk sok jó játékos." -- Sőt nagyon jól beépültek.
…..
"Az érkezők pedig bizonyították, hogy idén is magas a mérce a tudás és a sikeréhség meg van:
Szóval a Vasas meccs fontos lesz, az eredmény részben. Persze jó ha nyerünk,.....és a rájátszásban ütjük el, majd a piros-kéket"-- 0-2-ről fordítva.
"Ami viszont fontos és holnap mindenki látni szeretne az az őszinte játék, amit tavaly"-- és idén mutattunk,--" ha átjön a tribünre ...az akarat, a vágy, a többre a jobbra, ha átjön az Újpesti HIT és szerethetőség, amivel azonosulni lehet, akkor jó úton vagyunk,"-- ahogy eddig is -"Andi nagyon bízunk benned! Az idei év"-- utolsó meccseire-- "a csapatnak ez a feladata, adjon hitet és küldjön szeretet a tribünnek őszinte játékkal és odaadással. A két érem közül legalább egyet hozzon fényesebbre." -- ahogy a szezon elején kértük. Görcsölni felesleges, mert akármi lesz az eredmény, holnap is lesz nap, s elődöntő is lesz még, ezért csak ki kell menni és a dicsőségért játszva a legjobbat kell hozni MA, mert ez a RÖPLABDA ez az ÉLET -- "S akkor bizony fel lesz adva a lecke, mert innentől kezdve a vezetőségen múlik, hogy megnyílnak-e Európa kapui!
Rajtunk szurkolókon nem fog múlni ezzel a
HITTEL ÁLLUNK MÖGÖTTETEK LÁNYOK!
http://www.youtube.com/watch?v=I-v1gzKe6KA
IDÉN NYISSÁTOK MEG EURÓPA KAPUIT!
HAJRÁ LILÁK!